‘Krankzinnige transfer op komst voor Matthijs de Ligt’

Foto: ‘Krankzinnige transfer op komst voor Matthijs de Ligt’

Als speler van Ajax kon Matthijs de Ligt naar Juventus en FC Barcelona, maar uiteindelijk koos hij voor een transfer naar het Allianz Stadium in Turijn. Mogelijk komt hij via een omweg echter alsnog terecht in het Camp Nou in Catalonië.

De krant El Mundo Deportivo schrijft namelijk op zondagmorgen dat er weer wat speelt tussen de werkgever van Lionel Messi en Frenkie de Jong en de jonge centrumverdediger. De Oude Dame zou onlangs geïnformeerd hebben naar de contractstatus van Arthur Melo, waarna Barça er naar verluidt als de kippen bij was om een ruildeal voor te stellen waarbij De Ligt naar de Primera División zou transfereren.

Juventus zou liever zien dat een speler als Miralem Pjanic, Federico Bernardeschi of Rodrigo Bentancur betrokken wordt in de deal, maar het bovengenoemde medium verzekert dat De Ligt óók een optie is. De voormalige aanvoerder van Ajax verdient 12 miljoen euro op jaarbasis in de Serie A en drukt met zijn salaris flink op de begroting in Turijn: De Oude Dame wordt hard geraakt door de coronacrisis en moet mogelijk snijden in zijn loonhuishouding…

Als laatste weet Mundo Deportivo te melden dat De Ligt zelf wel oren heeft naar een transfer naar Catalonië, omdat hij denkt dat hij daar meer uitzicht op speeltijd heeft. Juve beschikt immers ook nog over Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Daniele Rugani en Merih Demiral.

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3359+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie