De állerbeste voetbaluitzendingen van dit weekend

Foto: De állerbeste voetbaluitzendingen van dit weekend

De kogel is door de kerk: de Eredivisie is afgelopen voor dit seizoen. Tot en met 1 september mag er in Nederland niet meer gevoetbald worden op professioneel niveau, waarmee de verveling nog een stuk langer zal blijven hangen. Om je op te vrolijken zetten we de beste voetbaluitzendingen van dit weekend op een rij.



Zaterdag 25 april

Deze week pakken we flink uit met een scala aan toffe wedstrijden, specials en documentaires om ervoor te zorgen dat jij je niet verveeld. De zon gaat langzaam maar zeker minder hard stralen dit weekend en dus moet je je binnen vermaken met de televisie. FOX Sports en Ziggo helpen je gelukkig uit de brand.



Een greep van de leukste uitzendingen van 25 april hieronder:

09.56 uur op FOX Sports 2: Top 25 Eredivisiegoals Sneijder, 12.55 uur op Ziggo Sport: Tussen De Palen wedstrijd: Manchester United – Arsenal september 2003, 15.05 uur op Ziggo Sport Voetbal: LaLiga Nations – Argentinië, 16.00 uur op FOX Sports 2: DOC: FC Utrecht: van Tirana tot Anfield


De zaterdag begint deze week goed met een heerlijk overzicht van één van de ex-sterren van Oranje. FOX Sports ligt niemand minder dan Wesley Sneijder uit met zijn 25 beste Eredivisiegoals. Of je de middenvelder na zijn voetbalcarriere mag of niet; het blijft een fantastische voetballer die de bal ontelbare keren op briljante wijze tussen de palen heeft gekregen.



Ook hebben we deze zaterdag een special over de LaLiga Nations, waarbij Argentinië breed wordt uitgelicht. Wel te verstaan gaat dit programma over de beste buitenlandse spelers die ooit het gras van de LaLiga-velden hebben verkent met hun voetenwerk. Het belooft een mooie blik terug in de tijd te worden, waarbij Lionel Messi vanzelfsprekend ook voorbij zal komen.




Zondag 26 april

Eindelijk een zondag waarbij je niet hoeft te treuren, want het weekend wordt dankzij de verjaardag van koning Willem-Alexander een dagje verlengd. Het staat garant voor een extra dag relaxatie, al zal dat dit jaar ook vanuit huis zijn. Geen reden om zondag in actie te komen en dus kun je lekker met deze uitzendingen onderuitgezakt op de bank zitten.



Een greep van de leukste uitzendingen van 26 april hieronder:


10.51 uur op FOX Sports 2: DOC: The Dotted Line, 12.50 uur op Ziggo Sport: Tussen De Palen wedstrijd: Bayern München – Deportivo la Coruña september 2002, 14.30 uur op FOX Sports 1: Classic Match: Feyenoord – Heracles (2016-2017), 17.09 uur op FOX Sports 1: Top 25 Eredivisiegoals Kuijt, 18.30 uur op FOX Sports 3: DOC: We hielden van elkaar, kampioenschap op karakter, 19.15 uur op Ziggo Sport Voetbal: Europa Cup Finale van 30 mei 1973: Ajax – Juventus


De zondag staat deze week in het teken van een scala aan toffe wedstrijden. Zo kun je het Feyenoord van 2016-2017 in actie zien tegen Heracles en nam Bayern München het in 2002 op tegen Deportivo la Coruña. Het verst terug in de tijd gaan we voor Ajax-Juventus, namelijk naar 1973. Toen stonden de Amsterdammers tegenover De Oude Dame voor de Europa Cup finale en dat is het kijken meer dan waard.



Tevens zijn er een aantal docu’s die het meer dan het kijken waard zijn. Zo hebben we The Dotted Line en We hielden van elkaar, kampioenschap op karakter uitgelicht. Wie nog meer wil zien, kan vrijwel de hele dag naar FOX Sports 2 kijken. Daar wisselen docu’s elkaar ieder uur af.

Toffe uitzendingen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
119+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie