‘Feyenoord-transfer door coronacrisis en geldproblemen’

Foto: ‘Feyenoord-transfer door coronacrisis en geldproblemen’

Het is nog niet bekend of dit seizoen nou uitgespeeld gaat worden of niet, maar Feyenoord bereidt zich alvast voor op het aankomende voetbaljaar. En wat dat betreft hebben de Rotterdammers zich al gemeld bij de zaakwaarnemer van Vitessenaar Bryan Linssen. Die interesse is makkelijk te verklaren.

Het Algemeen Dagblad schrijft op de vroege dinsdagmorgen: “Veel geld is er niet en door de crisis zal Feyenoord de broekriem straks flink moeten aantrekken. Linssen is transfervrij en hij maakt al jarenlang volop doelpunten in de Eredivisie. De Limburger weet dat er voor hem in De Kuip op dit moment een deur naar veel speeltijd openstaat. Luis Sinisterra, de eerste linkerspits, ligt er zeker tot en met januari uit vanwege een knieblessure. Zijn vervanger Sam Larsson werd net op tijd door Arnesen verkocht. Ridgeciano Haps is eigenlijk linksback, maar staat nu linkerspits zonder echte concurrent. De onder anderen door Dirk Kuyt en Stanley Brard bewierookte jeugdspeler Marouan Azarkan is door Advocaat eerder dit jaar teruggezet naar de jeugd.”

De krant vervolgt: “De wereld en dus ook de voetbalwereld is opeens drastisch veranderd. Het geld is voorlopig overal wel even op. Een ervaren, transfervrije linkerspits die de Eredivisie aankan, is juist nu het overwegen misschien meer dan waard. Sinisterra is op de weg terug. Mocht Linssen niet aanhaken, is de oplossing snel gevonden. De investering zit hem echt alleen in het salaris en ook Linssen zal snappen dat die bedragen veel minder hoog zullen zijn dan hij in december had verwacht te kunnen gaan verdienen.”

Snap jij de belangstelling wel?

  • Ja
  • Nee
391+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie