Klopp informeerde spelers: “We waren echt in shock”

Foto: Klopp informeerde spelers: “We waren echt in shock”

Jürgen Klopp heeft opgelucht gereageerd op het nieuws dat het goed gaat met Liverpool-icoon Kenny Dalglish. Hij verbleef korte tijd in het ziekenhuis na een positieve test op het coronavirus.

Volgens Klopp was de Liverpool-selectie aangeslagen na de positieve test. “We waren echt in shock toen we het hoorden. De jongens kregen het te horen in de WhatsApp-groep en iedereen had zoiets van wow“, zo laat hij weten via de clubkanalen.

Klopp vervolgt: “Als je iemand kent met het virus is het gevoel totaal anders. Op dat moment was het gevoel wow, iemand van ons heeft het. Dat was gek. We wisten allemaal dat deze verschrikkelijke ziekte voor grote problemen zorgt in de wereld, maar dit was voor velen voor het eerst dat iemand het had met wie er een persoonlijke connectie was’, legt de manager uit.”

Tot slot stelt de Duitser: “We kennen Kenny allemaal en houden van hem. We hebben hem allemaal gesteund op dat moment, ook al had hij het gelukkig misschien niet eens nodig.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie