‘Transfer in de maak voor Hoedt: aangeboden in Serie A’

Foto: ‘Transfer in de maak voor Hoedt: aangeboden in Serie A’

Antwerp is ook dit seizoen weer volop in de running voor de Europese plaatsen, als de competitie nog hervat wordt tenminste. De Great Old moet in de zomer wel een beetje vrezen voor een leegloop. Heel wat bekende namen zijn immers in het bezit van een aflopend contract en er zijn ook een aantal huurlingen.

Zo lijkt de kans momenteel niet al te groot dat Wesley Hoedt volgend seizoen nog op de Bosuil speelt. De Nederlander wordt gehuurd van Southampton. Antwerp beschikt wel over een aankoopoptie, maar die zou maar liefst 8 miljoen euro bedragen. Dat lijkt niet een bedrag dat Antwerp op tafel zal leggen.

Bovendien duikt er ook stilaan interesse uit het buitenland op voor Hoedt. Zo schrijft Resto del Carlino dat de verdediger aangeboden werd bij Bologna, dat nog een centrale verdediger zoekt. Hij ligt er wel in de balans met Lyanco (Torino) en Andrea Cistana (Brescia). Als Hoedt naar Bologna zou trekken, wordt hij een concurrent van onder meer Stefano Denswil (ex-Club Brugge) en Takehiro Tomiyasu (ex-STVV). Het zou zijn tweede passage in de Serie A zijn, nadat hij van 2015 tot 2017 al voor Lazio speelde.

UPDATE 08/04:

De geruchten over een mogelijke terugkeer van Hoedt naar de Serie A worden weer wat nadrukkelijker. Ook La Gazzetta dello Sport schrijft nu dat de verdediger aangeboden is bij Bologna. De sportieve verantwoordelijken van de Italiaanse eersteklasser zouden een telefoontje gekregen hebben waarin ze erop gewezen werden dat de Nederlander in de zomer beschikbaar is voor een transfer. De kansen van Antwerp om hem langer te houden, lijken dus weer wat kleiner te worden.

Mooie club voor hem?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
80+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie