10 trainingspakken die jou de coronacrisis door kunnen helpen!

Foto: 10 trainingspakken die jou de coronacrisis door kunnen helpen!

De voetbalwereld wordt keihard geraakt door de coronacrisis, maar dat betekent niet dat we allemaal moeten buigen voor het virus! Individueel mag er namelijk nog wel gesport worden. Maar… wat moet je nu dragen tijdens je trainingen, work-outs of als je gewoon even wilt relaxen?
Wij hebben een top 10 gemaakt van de populairste trainingspakken van dit moment! 

10. adidas Real Madrid x EA Sports Trainingspak Zwart Goud 

Ter ere van het meest populaire voetbalspel heeft adidas voor Real Madrid dit speciale trainingspak ontworpen. De Spaanse grootmacht wordt gevreesd door elke tegenstander in de voetbalwereld. De Galácticos dragen dit pak op weg naar een succesvolle toekomst. Draag dit Real Madrid x EA Sports Trainingspak en sluit je aan bij de Galácticos van Real Madrid!


9. adidas Manchester United Presentatie Trainingspak 2019-2020 Blauw Zwart 

Manchester United: de club met de sterren van de toekomst. De spelers van United willen niet alleen op het veld goed voor de dag komen maar ook daarbuiten. Op weg naar wedstrijden, tijdens persconferenties of interviews dragen de spelers van Manchester United dit Presentatie Trainingspak. Klaar voor wat er gaat komen voor en na de wedstrijden in top trainingspak! 


8. PUMA Manchester City Stadium Trainingspak 2019-2020 Zwart Blauw 

Het PUMA Manchester City trainingspak, gemaakt voor een van de meest succesvolle Engelse club van de afgelopen jaren. Bij topprestaties hoort een toptrainingspak. PUMA is de komende jaren sponsor van de kleding van de Citizens, samen op weg naar groot succes. Beleef ook je eigen successen in het PUMA Manchester City Stadium Trainingspak


7. PUMA AC Milan Stadium Trainingspak 2019-2020 Zwart Rood 

Een trainingspak van de club met een rijke geschiedenis en grote spelers. Een iconisch trainingspak voor deze Italiaanse topclub. Samen met PUMA is dit mooie AC Milan-trainingspak ontworpen om met de bijpassende stijl goed voor de dag te komen. De spelers van AC Milan dragen dit pak op weg naar nieuwe trofeeën. 


6. Nike Paris Saint-Germain X Jordan Dry Strike Trainingspak 4rd 2019-2020 Zwart 

Een heerlijk en comfortabel trainingspak om in te trainen of te ontspannen. Dit trainingspak is voorzien van zakken met ritssluiting in de broek en het jack, waardoor je gemakkelijk je spullen mee kan dragen. Geschikt voor binnen en buiten het veld. Een sportieve look gecombineerd met comfort. Perfect als je iets makkelijks wilt aantrekken en er toch goed uit wil zien! 


5. adidas LA GALAXY Trainingspak 2020 Blauw The blue, white & gold is back!

De speler van LA Galaxy werken hun trainingen af in dit adidas LA Galaxy-trainingspak. Het niveau van de MLS zit in de lift. Grote sterren zoals David Beckham, Zlatan Ibrahimović en Chicharito waren of zijn actief bij de club uit Californië. Een schitterend en flexibel pak voor trainingen en work-outs. 


4. Nike Atlético Madrid Dry Strike Trainingspak 2019-2020 Blauw Rood 

Train net zo hard als de spelers van Atlético Madrid en word topfit! Het trainingspak heeft een goede pasvorm en is gemaakt met Nike Dri-FIT. Beweeg makkelijk tijdens je trainingen of work-outs en wees altijd klaar om te presteren. Eigenschappen die horen bij een club als Atlético Madrid. 


3. Nike Chelsea Drill Strike Trainingspak 2019-2020 Antraciet Oranje

Chelsea komt altijd met stijlvolle trainingspakken, zo ook nu weer. Goed trainen en er op en top uitzien op het trainingsveld doe je in dit trainingspak! Dit Chelsea Drill Strike pak is voorzien van een mesh-uitvoering, dat zorgt voor luchtigheid en comfort tijdens het trainen. Train hard in het Chelsea Drill Strike-trainingspak en wees klaar voor elke uitdaging! 


2. Nike FC Barcelona Strike Trainingspak 2020 Geel Blauw 

Geweldig combinatie spel en individuele klasse is wat Barcelona siert als club. Train net zoals als Messi, Frenkie & Griezmann in dit FC Barcelona Strike-trainingspak. En wordt ook een ster in dit Barcelona-trainingspak. 


1. Nike Paris Saint-Germain X Jordan Strike Drill Trainingspak 2020 Zwart Blauw

Paris Saint-Germain: het Franse team dat altijd zorgt voor spektakel op het voetbalveld. Ook buiten het voetbal om komt Paris Saint-Germain met een stijlvolle kledinglijn, waaronder dit PSG Strike Drill-pak. Dit trainingspak maakt onder andere deel uit van de bijzondere en speciale samenwerking tussen Nike, PSG en Air Jordan.


Welk pak vind jij het tofst?

  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
556+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:50
0+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
53+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
49+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
27+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
10+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
95+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
17:10
72+
Slot nu al geconfronteerd met opdringerige Engelse journalisten
17:00
73+
Liverpool IDEAAL voor Geertruida | Stalen Snor #55
16:50
48+
KNVB komt met update over geblesseerde Frenkie de Jong
16:30
19+
Akkoord op komst: EK-deelnemers mogen 26 spelers meenemen
16:10
175+
‘Van Praag redt eigen hachje met terugkeer Kroes’
15:51
1731+
‘Transferverrassing Berghuis en Bergwijn’
15:26
493+
Ajax verrast met Alex Kroes-wending
15:24
197+
‘Eredivisie-transfer Osame Sahraoui’
15:16
1670+
‘Hakim Ziyech terug naar Eredivisie’
15:00
534+
‘Buitenlander opvolger Slot bij Feyenoord’
14:47
787+
Vuurwerk bij Ajax: bom ontploft
14:09
709+
‘Opvallende nieuwe trainer Feyenoord’
14:03
24+
Xavi draait 180 graden en blijft tóch bij Barça
13:41
718+
‘Rotterdam naait Feyenoord keihard’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie