‘Juventus wil Dybala opofferen voor nieuwe supertransfer’

Foto: ‘Juventus wil Dybala opofferen voor nieuwe supertransfer’

Juventus deed de voorbije jaren al enkele stevige transfers in de hoop om eindelijk weer aan te knopen met Europese successen. De allergrootste was tot dusver de komst van Cristiano Ronaldo in de zomer van 2018. Na dit seizoen zou de Oude Dame opnieuw willen toeslaan met een absolute topper.

Vorig jaar werd Juve al nadrukkelijk gelinkt aan een terugkeer van Paul Pogba, die bij Manchester United niet langer gelukkig was. De Franse middenvelder zag zijn seizoen bovendien in rook opgaan door blessures. Zijn contract op Old Trafford is in 2021 ten einde en Pogba is niet van plan om bij te tekenen. In de zomer lijkt een transfer voor United dan ook de beste oplossing te zijn als het nog een degelijke transfersom wil vangen. Journalist Fabrizio Romano weet dat ze bij Juve nu volledig klaar zijn om in de zomer een nieuwe poging te wagen Pogba terug naar Turijn te halen.

UPDATE 29/03

Het lijkt Juventus menens in de strijd om Pogba. Zo meldt TuttoSport dat de Oude Dame bereid is om Paulo Dybala of Miralem Pjanic in te zetten om de Fransman los te wringen. Eén van beide spelers zou de omgekeerde beweging naar Manchester United moeten maken, daarnaast zou Juve er nog eens 60 miljoen euro cash tegenaan gooien. Een deal waar United wel oren naar lijkt te hebben, Dybala was in het recente verleden alvast in beeld op Old Trafford.

Goed plan van Juve?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
129+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie