‘Luka Jovic is zijn eigen carrière aan het verwoesten’

Foto: ‘Luka Jovic is zijn eigen carrière aan het verwoesten’

Luka Jovic transfereerde in de afgelopen zomer voor 60 miljoen euro van Eintracht Frankfurt naar Real Madrid, maar kan misschien al wel een miskoop genoemd worden. Hij komt er namelijk helemaal niet aan te pas bij De Koninklijke en komt ook nog eens vaak in opspraak.

De spelers van de Madrilenen gingen een tijdje geleden gezamenlijk in quarantaine na een coronageval bij de basketbalploeg van Real. Jovic wilde hier echter niets van weten en reisde af naar Servië, waar hij de verjaardag van zijn vriendin vierde. Premier Ana Brnabic uitte kritiek: “Onze voetballers, die zeer goed betaald worden, geven het slechte voorbeeld. Ze negeren de thuisisolatie volledig en keren gewoon terug naar Servië.”

Dragoslav Stepanovic, die in het verleden uitkwam voor de Servische nationale ploeg, vertelt in gesprek met Kurir over Jovic: “Hij is zijn eigen carrière aan het verwoesten/ Hij zit zichzelf zó ongelooflijk dwars… Luka had het geluk dat Adi Hütter hem een kans gaf bij Eintracht. Vervolgens maakte hij de grootste transfer uit de Servische geschiedenis. Ik kan gewoon niet geloven waar hij nu allemaal mee bezig is.”

De oud-voetballer gaat verder: “Ik lees de kranten in Servië en weet dat hij geen gemakkelijke jeugd heeft gehad. Dat hij als kind in een auto moest slapen, zodat hij in de ochtend kon trainen. Hij heeft veel offers gebracht om hier te komen, en nu gedraagt hij zich zo. Ik begrijp er niks van. Luka denkt duidelijk niet aan wat goed is voor hem. Als je wordt gezegd dat je thuis moet blijven, kan je toch niet zeggen dat je er niks van begreep? Je kan dan gewoon beter je mond houden.”

Ben jij het met Stepanovic eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
144+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie