Klopp ‘moet gelijk huilen’ van beelden vanuit Rotterdam

Foto: Klopp ‘moet gelijk huilen’ van beelden vanuit Rotterdam

Jurgen Klopp is logischerwijs erg begaan met het lot van iedereen die direct of indirect getroffen is door het coronavirus. Ook in de Nederlandse ziekenhuizen is het momenteel chaos.

Beelden van het zorgpersoneel van het Rotterdamse Maasstad Ziekenhuis die You’ll Never Walk Alone voor elkaar zongen zorgden dan ook voor tranen bij de Liverpool-coach. “Ik kan het met mijn Engels niet goed genoeg onder woorden brengen, maar het is echt waanzinnig wat deze mensen doen. Gisteren ontving ik een video van mensen die net buiten de intensive care ‘You’ll Never Walk Alone’ zongen.”

“Toen moest ik gelijk huilen. Dat zegt echt alles. Ze brengen hun eigen leven in gevaar voor ons. Mijn bewondering kent geen grenzen”, vervolgt de Duitser, die zo veel mogelijk ‘de beste kant van de mensheid wil zien in deze zware tijden’. “Laat ik het zo verwoorden: over tien, twintig, dertig of veertig jaar kijken we terug op deze periode. Als we dan tot de conclusie komen dat we de meeste solidariteit, liefde en vriendschap hebben getoond, dan zou dat ontzettend mooi zijn.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie