Hazard wil volgend seizoen schitteren: “Dan mogen mensen me beoordelen”

Foto: Hazard wil volgend seizoen schitteren: “Dan mogen mensen me beoordelen”

Voor liefst honderd miljoen euro maakte Eden Hazard afgelopen zomer de spraakmakende overstap van Chelsea naar Real Madrid. De hooggespannen verwachting zijn echter, mede door blessureleed, nog niet waargemaakt door de Belgische aanvaller.

Ook de Man van Honderd Miljoen zit momenteel vanwege de gevolgen van het coronavirus thuis. Quarantaine of niet, in gesprek met RTBF gaat hij in op zijn tegenvallende seizoen. De 29-jarige Belg kwam immers maar tot vijftien officiële duels en slechts één goal. “Ik heb wat tegenslag gekend, maar zal niet afgerekend worden op dit seizoen”, zegt de peperdure aankoop desondanks.

“De mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen”, vervolgt Hazard. “Ik heb nog vier jaar contract bij Real en zal er alles aan doen om me hier te tonen.”

Dat Hazard zijn klasse nog maar weinig heeft geëtaleerd in Madrid komt ook door blessureleed. Nu ondervindt hij de naweeën van een flinke enkelblessure. Het EK zou een race tegen de klok worden, maar die zorg is door het jaar uitstel weg. Van zorgen was bij Hazard toch al geen sprake. “Wat mensen er ook over denken of schrijven, ik geloof dat ik op tijd klaar zou zijn geweest. Ik zou ritme hebben gemist, maar dat is geen ramp.” 

Met een fopfitte Hazard in vorm zou België zomaar hoge ogen kunnen gooien op het toernooi van de zomer 2021. Al beweren boze tongen dat de selectie van De Rode Duivels dan te oud is. Hazard kan er niet zoveel mee. “Iedereen zal een jaar ouder zijn. Maar ik zie dat niet als een slechte zaak. Wat extra ervaring is altijd welkom. De spelers over wie het gaat, zijn allemaal op en top prof en verzorgen zich goed. Ik heb er alle vertrouwen in.”

Gaat Hazard mooie dingen laten zien volgend seizoen?

  • Sowieso!
  • Ik twijfel…
35+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie