Teamgenoot De Roon en Hateboer test positief op corona

Foto: Teamgenoot De Roon en Hateboer test positief op corona

Dat Bergamo en de regio Lombardije zwaar getroffen was door het coronavirus was al bekend, maar ook Atalanta Bergamo merkt meer dan ooit de consequenties. De 27-jarige reservedoelman Marco Sportiello is positief getest op het virus.

Vooralsnog vertoont Sportiello overigens geen symptonen van het virus. De doelman, die in de veelbesproken Champions League-wedstrijd tegen Valencia (3-4 zege) nog mocht keepen, blijft in quarantaine. Zijn teamgenoten Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens mogen normaliter vrijdag weer uit thuisisolatie.

Voetbal International schrijft: “Ondertussen klinkt er vanuit Italië dat de thuiswedstrijd tussen Atalanta en Valencia, op 19 februari in San Siro, nooit gespeeld had mogen worden. Het duel wordt ‘wedstrijd nul’ genoemd en is volgens immunologen een katalysator geweest voor de huidige problemen. Omdat Atalanta niet in Europees verband niet het eigen stadion speelt, reisden duizenden fans naar Milaan plus honderden supporters van Valencia.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie