Enorme ophef over schandalig gedrag Dele Alli tijdens coronacrisis

Foto: Enorme ophef over schandalig gedrag Dele Alli tijdens coronacrisis

Net als in Nederland is men in Engeland ook helemaal in de ban van het coronavirus. De Premier League ligt stil en de clubs hebben hun spelers bevolen om in thuisisolatie te blijven. Dat is echter niet besteed aan Dele Alli van Tottenham Hotspur.

Volgens de Engelse media heeft de middenvelder van de Spurs namelijk twee nachten op rij de clubs Tape, Cirque le Soir en Libertine bezocht, samen met zijn vriendin Ruby Mae en enkele vrienden. Ook voetballers als Kyle Walker, James Maddison, Ben Chilwell en Riyad Mahrez waren één nacht in de VIP-gedeeltes te vinden. Op social media worden de spelers in kwestie, maar vooral Alli, helemaal afgemaakt.

Een anonieme getuige zegt: “Het is van de gekke dat uitgaan het eerste is wat voetballers doen zodra het voetbal is afgelast. Het was één groot feest.” De coronateller in het Verenigd Koninkrijk staat al weer op ruim 5000 besmettingen en 233 doden.

De verschillende Premier League-clubs hebben hun spelers individuele trainingsschema’s gegeven, zodat zij thuis aan hun fitheid kunnen werken. Verdediger Aymeric Laporte van Manchester City vertelde onlangs: “Manchester City heeft ons een trainingsschema gegeven. Ze vertrouwen in je en je moet professioneel zijn. We doen wat de club zegt. Als de competitie wordt hervat, moeten we in topconditie zijn. We houden ons hieraan, het is goed voor je gezondheid.”

Snap jij wel dat Alli afgemaakt wordt?

  • Ja, ik zeker
  • Nee, ik niet
596+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie