Cardiff City-icoon Whittingham overlijdt op 35-jarige leeftijd

Foto: Cardiff City-icoon Whittingham overlijdt op 35-jarige leeftijd

Cardiff City heeft geschokt en met veel verdriet gereageerd op het overlijden van clubicoon Peter Whittingham. De 35-jarige oud-middenvelder overleefde een val van een trap in een pub in Wales niet.

Whittingham was op 7 maart met wat vrienden naar een pub in het plaatsje Barry gegaan, om de rugbywedstrijd tussen Engeland en Wales in de Six Nations Cup te volgen. Rond de klok van tien uur ‘s avonds viel de voormalig Engels jeugdinternational van de trap, waarbij hij serieuze verwondingen aan zijn hoofd opliep. Whittingham werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en lag daar sindsdien aan de beademing.

Donderdag is Whittingham overleden. ‘Het verlies van Peter zal pijnlijk gevoeld worden in de stad, bij onze fans en bij iedereen die het genoegen heeft gehad om hem te kennen’, schrijft Cardiff City. ‘We houden van je, Pete, en we zullen je nooit vergeten.’ Whittingham speelde in totaal 457 wedstrijden voor Cardiff, waarin hij 96 keer scoorde.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie