‘Chelsea dreigt dure Ajax-transferfout te maken’

Foto: ‘Chelsea dreigt dure Ajax-transferfout te maken’

Chelsea heeft Hakim Ziyech al ingelijfd voor het nieuwe seizoen, maar hengelt naar nóg een sterkhouder van Ajax: André Onana. Oud-keeper Shaka Hislop vraagt zich echter af of de Kameroener wel bij de Londenaren past… Hij hoopt daarom dat de Blues voor Dean Henderson gaan, die op dit moment door Manchester United uitgeleend wordt aan Sheffield United.

Bij ESPN zegt de voormalige doelverdediger van onder meer West Ham United en Newcastle United: “Kijk, ik ben onder de indruk van beide keepers. Ik denkt wel dat Onana nog wat ongepolijst is en daarom een riskantere keuze voor Chelsea.”

Dat de 23-jarige Henderson onder contract staat bij de Red Devils brengt wel moeilijkheden met zich mee: “Hoe aantrekkelijk hij ook is als optie, gezien de problemen bij David de Gea ben ik er niet van overtuigd dat Manchester United hem wil laten gaan. Of het hen gaat lukken om De Gea van de balans te krijgen is dan weer een andere vraag, aangezien ze waarschijnlijk een deel van zijn salaris door zullen moeten betalen.”

Hij gaat verder: “Henderson zelf zal, gezien hoe goed hij het doet bij Sheffield United, ook denken: ik ga niet terug naar Old Trafford om daar op de bank te zitten terwijl jullie uitzoeken wat jullie doen met De Gea. Hoe dan ook wordt het lastig voor Chelsea, aangezien ze zelf maar weinig kaarten in handen hebben.” Kepa Arrizabalaga, de duurste doelman aller tijden, lijkt geen toekomst meer te hebben op Stamford Bridge.

Henderson beter dan Onana?

  • Lijkt mij niet
  • Ja, denk het wel
1315+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie