Voormalig Feyenoord-doelman verdacht van wietteelt

Foto: Voormalig Feyenoord-doelman verdacht van wietteelt

Justitie in Limburg verdenkt de 62-jarige Henryk B. van wietteelt en diefstal in vereniging. Het nieuws van ZO-NWS is bevestigd door de advocaat van de oud-doelman van Feyenoord en Roda JC, wiens vrouw ook verdachte is in de wietzaak.

Crimesite schrijft maandag: “Volgens het Openbaar Ministerie zouden de wietteelt en diefstal van stroom zijn gepleegd in de periode tussen 23 januari en 20 juni 2017. De aangetroffen wietplantage bestond uit honderden planten. Een en ander zou hebben plaatsgevonden in de woning van Henryk B. in Rimburg (gemeente Landgraaf) en kwam aan het licht door een anonieme tip en een daaropvolgende netmeting.”

De Poolse oud-doelman werd korte tijd vastgehouden. Het medium voegt toe: “Hem hangt een ontnemingsvordering van tientallen duizenden euro’s boven het hoofd. B. speelde in het seizoen 1989-1990 zeven wedstrijden voor Feyenoord. Bij Roda JC keepte de eenmalig Pools international 54 wedstrijden tussen 1990 en 1993. Hij had in 2012 samen met zijn zoon nog een tuningswinkel voor Amerikaanse auto’s.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie