TRANSFERUURTJE: Feyenoord-record, Van de Beek dient verzoek in

Foto: TRANSFERUURTJE: Feyenoord-record, Van de Beek dient verzoek in

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Donny van de Beek hoopt op korte termijn duidelijkheid te verschaffen over zijn eigen toekomst. Volgens Don Balón is de Ajax-middenvelder niet van plan om te blijven wachten op Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft sinds afgelopen zomer de beste papieren. Er gaan zelfs geruchten dat er al een deal ligt ter waarde van 55 miljoen euro, maar Real Madrid heeft nog altijd geen definitieve beslissing genomen. Vooral coach Zinédine Zidane moet nog een standpunt innemen en het is bekend dat hij vooral Paul Pogba (Manchester United) ziet zitten als aanwinst. Van de Beek besloot lange tijd te wachten op duidelijkheid van Real Madrid, maar ook de Ajacied heeft er inmiddels genoeg van. Zijn management heeft opdracht gekregen om door te pakken.

Waar Ajax en PSV hun beste spelers in de regel voor ontzettend veel geld verkopen, blijft Feyenoord wat dit betreft een beetje achter. Hier zou echter verandering in kunnen komen, want de huidige voetballers van de Rotterdammers vertegenwoordigen óók flinke transferwaardes. Orkun Kökcü bijvoorbeeld, die in de belangstelling staat van verschillende clubs uit de Premier League en de Primera División. Volgens de laatste geluiden uit Engeland zijn er zelfs partijen die maar liefst 27 miljoen euro overhebben voor de diensten van de kleine middenvelder. Clubwatcher Martijn Krabbendam zegt bij Veronica Inside: “Niet alleen Arsenal is een optie. Zij zijn in Rotterdam geweest, maar ook Sevilla is in Rotterdam geweest om te praten met hem en hem proberen naar Spanje te halen. Het liefst wil hij bij Feyenoord blijven. Het probleem bij Feyenoord is ook wel een beetje dat die jonge jongens hebben gezien wat die kleine Liam Kelly verdiende, die nu ergens bij Oxford staat te spelen, ruim zes ton. Dat is nu als een soort van minimumsalaris gaan gelden bij Feyenoord, dat is best een groot probleem.”

Buitenland:

Zinédine Zidane gaat mogelijk voor de tweede keer vertrekken als trainer van Real Madrid. De Fransman zou een serieuze kans maken om komende zomer naar Juventus te verhuizen. Zidane leidde Real in zijn eerste periode naar drie eindzeges in de Champions League. Dit seizoen dreigt uitschakeling door toedoen van Manchester City, maar lonkt nog altijd de landstitel in LaLiga. Toch schrijft The Daily Mail dat er een realistische kans bestaat dat Zizou bezig is aan zijn laatste maanden in Madrid, mede vanwege onrust binnen de selectie. Juventus zou maar al te graag een hereniging tot stand willen brengen. De Italiaanse grootmacht staat naar verluidt in de startblokken om een driejarig contract voor te schotelen om hem te benoemen als opvolger van Maurizio Sarri. Zidane heeft nog altijd een goede relatie met Andrea Agnelli, de eindverantwoordelijke in Turijn.

Philippe Coutinho lijkt aankomende zomer terug te keren naar Barcelona. De aanvaller is momenteel verhuurd aan Bayern München, maar de Spaanse club ziet hem hoogstwaarschijnlijk terugkomen. De club lijkt weinig plannen met hem te hebben, al zien ze hem wél als handig ruilmiddel. De Spaanse topclub wil Coutinho inzetten om de transfer van Neymar te laten slagen, zo meldt Sport onder meer. Zijn huidige club Paris Saint-Germain zou naar verluidt zo’n 170 miljoen euro kunnen verwachten, al is de vraag of de Fransen met dit bedrag akkoord gaan.

Logisch dat Van de Beek niet meer wil wachten?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
309+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
20+
Sluw Real Madrid onttroont beter Man City na strafschoppen
23:17
268+
Van der Gijp velt vernietigend oordeel over Frenkie de Jong
22:50
44+
Bayern houdt hoop op prijs en haalt halve finale CL ten koste van Arsenal
22:23
103+
Feyenoord-revelatie voelde geen extra druk bij ‘leuke test’
21:56
141+
Scoutende Janssen verrast: ‘We kijken zelfs op dat niveau’
21:40
2132+
‘Erling Haaland maakt transfer van 175 miljoen’
21:19
199+
‘Ajax gaat op Spaanse toer: transferstrijd met Real Madrid’
20:54
108+
“Wij wonnen veel prijzen, maar dit Feyenoord is voetballend nóg beter”
20:29
245+
Tadic heeft slecht nieuws voor Ajax- en Twente-fans: “Dit zijn de beste”
20:03
24+
Dit zijn de opstellingen van de twee Champions League-krakers woensdagavond
19:39
111+
Hazard doet boekje open: “Vroeg aan ploeggenoten mij de bal niet te geven”
19:16
67+
Van Mosselveld nieuwe algemeen directeur van FC Groningen
19:00
443+
Joey Veerman naar Real Madrid | Stalen Snor #54
18:49
8365+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:30
3182+
’80 miljoen voor Ajax, 68 miljoen voor PSV’
18:24
1159+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
18:14
922+
‘Gast nóóit meer in De Oranjezondag’
17:32
609+
‘Toekomst Lutsharel Geertruida staat al vast’
17:18
348+
‘Frenkie de Jong-transfer na schande’
17:15
220+
‘Arsenal: 70 miljoen voor Oranje-speler’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie