‘Feyenoord kan recordbedrag verdienen: 27 miljoen euro’

Foto: ‘Feyenoord kan recordbedrag verdienen: 27 miljoen euro’

Waar Ajax en PSV hun beste spelers in de regel voor ontzettend veel geld verkopen, blijft Feyenoord wat dit betreft een beetje achter. Hier zou echter verandering in kunnen komen, want de huidige voetballers van de Rotterdammers vertegenwoordigen óók flinke transferwaardes.

Orkun Kökcü bijvoorbeeld, die in de belangstelling staat van verschillende clubs uit de Premier League en de Primera División. Volgens de laatste geluiden uit Engeland zijn er zelfs partijen die maar liefst 27 miljoen euro overhebben voor de diensten van de kleine middenvelder. 

Clubwatcher Martijn Krabbendam zegt bij Veronica Inside: “Niet alleen Arsenal is een optie. Zij zijn in Rotterdam geweest, maar ook Sevilla is in Rotterdam geweest om te praten met hem en hem proberen naar Spanje te halen. Het liefst wil hij bij Feyenoord blijven. Het probleem bij Feyenoord is ook wel een beetje dat die jonge jongens hebben gezien wat die kleine Liam Kelly verdiende, die nu ergens bij Oxford staat te spelen, ruim zes ton. Dat is nu als een soort van minimumsalaris gaan gelden bij Feyenoord, dat is best een groot probleem.”

Verlengen in De Kuip is óók een optie voor Kökcü: “Kokcü wil heel graag zijn contract verlengen bij Feyenoord. Daar neem je ook wel een bepaald risico mee, omdat je niet weet of er weer grote clubs komen. Dan moet er wel een bepaalde salarisverhoging tegenover staan. Daar komen ze nog niet uit, maar ze zijn nog wel in gesprek, dus de kans dat het gebeurt bestaat er wel. Die jongen heeft de clubs voor het uitkiezen.”

Zou jij Kökcü verkopen voor 27 miljoen?

  • Ik wel
  • Ik niet
801+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie