Valencia doorbreekt slechte reeks bij rentree Cillessen

Foto: Valencia doorbreekt slechte reeks bij rentree Cillessen

Jasper Cillessen heeft met een 2-1 zege op Real Betis zijn rentree bij Valencia onder de lat gevierd. Hiermee komt er een einde aan een zeer matige reeks van Los Ches

Een maand geleden klom Valencia nog naar de vijfde plaats in LaLiga, maar voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Betis was de ploeg van trainer Albert Celades al vijf wedstrijden zonder zege. Drie ervaren werden kansloos verloren door de nummer vier van afgelopen seizoen. Valencia kon dus wel een goed resultaat gebruiken en Celades besloot Cillessen het vertrouwen te geven.

De afgelopen zomer van Barcelona overgenomen doelman stond begin december voor het laatst onder de lat bij de Spaanse club en verloor daarna zijn plek aan Jaume Doménech, die de laatste weken echter geen beste indruk maakte. Voor Cillessen verliep zijn rentree geweldig, want met de 56-voudig Oranje-international terug in de basis werd eindelijk weer gewonnen.

Kevin Gameiro opende na een uur op zeer fraaie wijze de score in Mestalla. In de zestigste minuut krulde hij via de binnenkant van de paal binnen. Kort voor tijd maakte Dani Parejo aan alle onzekerheid een einde door op aangeven van Daniel Wass de 2-0 te maken. Lang leek Cillessen ook zijn doel schoon te houden, maar in de extra speeltijd schoot Loren Morón in de korte hoek binnen.

Door de overwinning komt Valencia op 41 punten uit 26 duels. De achterstand op de vierde plaats, die aan het einde van het seizoen een Champions League-ticket oplevert, bedraagt twee punten. Atlético Madrid, de huidige nummer vier, heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Zie jij Cillessen met Valencia een goed einde van het seizoen draaien?

  • Jawel
  • Nee, niet echt
74+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie