‘Kylian Mbappe maakt in 2020 monstertransfer’

Foto: ‘Kylian Mbappe maakt in 2020 monstertransfer’

Kylian Mbappé was ook het afgelopen seizoen weer één van de beste spelers van de wereld. Paris Saint-Germain wil hem dan ook zeker behouden, maar moet blijven vrezen.

Real Madrid liet het de voorbije jaren immers na om door te selecteren en moest dat cash betalen met een dramatisch afgelopen seizoen. Dus zat er voor het bestuur niets anders op dan fors in te grijpen. Dat werd inmiddels al gedaan met het aantrekken van Hazard, Jovic en Mendy, maar de Koninklijke werkt aan een nog veel grootser plan.

Het droomdoelwit van zowel coach Zinedine Zidane als het meerendeel van de supporters blijft wereldkampioen Kylian Mbappé. En volgens Marca heeft de clubleiding nu een concreet plan opgesteld om de Fransman naar het Estadio Santiago Bernabeu te halen. Deze monstertransfer zou wel pas komende zomer plaatsvinden, het PSG-bestuur liet immers al verstaan dat een vertrek tijdens de huidige transferperiode uitgesloten is.

Maar dat zou Real niet eens zo erg vinden. Niet alleen heeft men zo voldoende tijd om de nodige financiële middelen te voorzien, ook de huidige ontwikkelingen in Parijs zouden in de Madrileense kaarten spelen. De laatste tijd wordt er immers steeds vaker melding gemaakt van spanningen tussen Mbappé en de club. De Spanjaarden hopen dat die toenemen zodat Mbappé uiteindelijk ook druk zal zetten om een transfer af te dwingen. Afwachten dus of het plannetje zal slagen.

Zou jij hem graag bij Madrid zien?

  • Ja
  • Neh..
722+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie