SN-elftal van de week: Mokhtar schittert, Vloet schiet met scherp

Foto: SN-elftal van de week: Mokhtar schittert, Vloet schiet met scherp

SoccerNews.nl stelt ook dit seizoen na iedere speelronde weer een Elftal van de Week samen. Ditmaal kijken we naar de uitblinkers van de vierde speelronde.

[b]Doel:[/b]

[u]Marco Bizot (AZ Alkmaar)[/u]
De Alkmaarders kregen op het Kasteel te maken met een groot slotoffensief van Sparta. De voormalig doelman van Ajax hield zijn doel met enkele uitstekende reddingen schoon en dus gingen de drie punten mee terug naar Noord-Holland.

[b]Verdediging:[/b]

[u]Joël Veltman (Ajax)[/u]
De Oranje-international zette zijn ploeg op voorsprong tegen ADO Den Haag. Helaas voor de verdediger werd hij niet de matchwinner, want de Hagenezen kwamen in de slotfase nog op gelijke hoogte.

[u]Thomas Lam (FC Twente)[/u]
Ook deze verdediger was dit weekend in aanvallend opzicht belangrijk voor zijn team. De huurling van Nottingham Forest kopte de Tukkers op een 2-0 voorsprong tegen FC Utrecht.

[u]Peet Bijen (FC Twente)[/u]
De 22-jarige centrale verdediger speelde een uitstekende wedstrijd tegen FC Utrecht. Het Twentse jeugdexponent droeg met een assist ook nog zijn steentje bij aan de eclatante overwinning.

[u]Aaron Meijers (ADO Den Haag)[/u]
De vleugelverdediger stond zondagmiddag verdedigend goed zijn mannetje tegen Ajax. Met goede tackles voorkwam de 29-jarige voetballer enkele malen dat de Amsterdammers gevaarlijk konden worden.

[b]Middenveld:[/b]

[u]Ryan Thomas (PEC Zwolle)[/u]
Het was een genot om deze Nieuw-Zeelander dit weekend te zien schitteren bij PEC Zwolle. De jonge middenvelder zet de lijnen uit bij de Zwollenaren. De international bezorgde zijn ploeg daarmee de zege op Heracles Almelo.

[u]Rai Vloet (NAC Breda)[/u]
De promovendus wachtte nog op de eerste overwinning van het seizoen, maar gelukkig voor hen had Vloet zijn vizier dit weekend op scherp staan. De oud-speler van PSV was twee keer trefzeker en dat leverde drie punten op voor NAC.

[u]Hicham Faik (Excelsior Rotterdam)[/u]
De middenvelder ging op Woudestein weliswaar onderuit met zijn ploeg, maar hij scoorde alsnog een dikke voldoende. De oud-speler van Roda JC was een aantal keer zeer gevaarlijk en creëerde kansen voor zijn ploeggenoten.

[b]Aanval:[/b]

[u]Etien Velikonja (Willem II)[/u]
Al na een half uur spelen stonden de Tilburgers op een 0-3 voorsprong tegen Roda JC. Velikonja maakte daarvan twee doelpunten. De Sloveense zomeraanwinst bewijst daarmee dit seizoen belangrijk te kunnen zijn voor Willem II.

[u]Fran Sol (Willem II)[/u]
Met een goal en een assist kwam de Spanjaard dit weekend in de boeken. De aanvaller was daarmee voor een groot deel verantwoordelijk voor de eerste punten van het seizoen voor Willem II.

[u]Youness Mokhtar[/u]
De aanvaller was zaterdagavond de grote uitblinker aan Zwolse zijde. Met twee doelpunten bezorgde hij de Zwollenaren eigenhandig de overwinning op Heracles Almelo.

Kun jij je vinden in dit elftal?

  • Ja
  • Nee
169+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie