‘Juventus zegt ‘nee’ tegen 160 miljoen euro’

Foto: ‘Juventus zegt ‘nee’ tegen 160 miljoen euro’

De naam van spits Paulo Dybala zagen we aan het begin van de transferperiode vaak terugkomen in de diverse transferbulletins. Hij zou onderhandeld hebben met FC Barcelona en Real Madrid, maar liet al snel weten dat het niets zou worden. Nu is hij toch nog inzet van wat nieuwtjes.

De Spaanse media achten het namelijk mogelijk dat Barça zich toch nog meldt voor de talentvolle Argentijn, die in eigen land veelvuldig wordt vergeleken met Lionel Messi. Dybala zou een transferclausule in zijn contract hebben staan van meer dan honderd miljoen euro. Barcelona heeft eerst andere opties, Philippe Coutinho van Liverpool en Thomas Lemar van AS Monaco, maar als deze transfers mislukken melden de Catalanen zich mogelijk toch in Turijn.

Het dagblad [i]Sport[/i] denkt in ieder geval dat het zou kunnen gaan gebeuren. In dat geval zorgt Dybala wel voor een enorm probleem voor zijn werkgever Juventus, want er is maar bijzonder weinig tijd om een vervanger te halen. Er zitten echter wel heel erg veel haken en ogen aan deze deal en de verwachting is dan ook dat hij geen doorgang zal vinden.

[b]Update 8.10: Juventus zegt ‘nee'[/b]
Volgens de krant [i]Corriere dello Sport[/i] heeft Juventus een aanbieding van FC Barcelona voor Paulo Dybala afgewezen. De Catalanen zouden zich in Turijn gemeld hebben met een bod van maximaal 160 miljoen euro: 115 miljoen euro vast en daarbovenop nog een flink aantal bonussen. [i]De Oude Dame[/i] wil zijn sterspeler echter niet kwijtraken en is voor de transfer gaan liggen.

Goed van Juve?

  • Ja
  • Nee
206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie