Deadline Day LIVE: Ajax slaat last-minute deal af, spitsentransfers Engeland + Janssen?

Soccernews

De diverse Nederlandse en buitenlandse clubs hebben twee maanden de tijd gehad om transfers af te ronden. Traditioneel wordt er echter op het laatste moment gewacht en vandaag is het zover: het is deadlineday. Komt Ajax nog met een verrassing? Haalt Feyenoord Van Persie? Wat doet PSV? En wordt het transferrecord wéér gebroken? Volg het hier LIVE!

[b]00.56 AS Roma bood op Ziyech[/b]
Hoe serieus AS Roma met het bod was is de vraag. In de huidige gekte lijkt 35 miljoen euro opeens toch wat weinig voor een speler als Hakim Ziyech. AS Roma deed vandaag in ieder geval een poging, zo meldt De Telegraaf. Ajax ging er niet in mee.

[url=//news/401644/officieel:_llorente_naar_tottenham,_bony_vervanger][b]00:45 Last-minute transfer voor Janssen?[/b][/url]
De spitsen vliegen nog even heen en weer in Engeland. Llorente gaat dus naar Tottenham Hotspur en Swansea City heeft als vervanger Wilfred Bony gehaald. Nu lijkt Vincent Janssen in deze driehoeksverhouding te worden betrokken, hij kan nog naar Brighton. Volgens bronnen hebben de clubs door zijn interland van vanavond extra tijd gekregen om het af te ronden.

[b]00.26 Alsnog groot bod op Ziyech[/b]
Ajax was Hakim Ziyech nog bijna kwijtgeraakt. Op de slotdag van de transfermarkt is er 35 miljoen euro geboden, zo meldt De Telegraaf. Door welke club meldt de krant er niet bij. Ajax heeft het bod afgeslagen.

[b]00.21 Problemen groeien voor Janssen[/b]
De rol van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur lijkt nu wel helemaal uitgespeeld. De spits zie namelijk Fernando Llorente naar Londen komen. De ervaren Spaanse spits komt over van Swansea City.

[b]00.12 Chelsea heeft toch nog beet[/b]
Waar heel wat spelers deze zomer geen trek hadden in een transfer naar Chelsea, heeft Conte toch nog een speler zo gek weten te krijgen. Het gaat om Davide Zappacosta. De vleugelverdediger komt over van het Italiaanse Torino.

[url=//news/401639/officieel:_krul_nieuwe_ploeggenoot_van_pr%C3%B6pper][b]00:02 Last-minute transfer voor Krul[/b][/url]
Tim Krul heeft zijn huurtransfer naar Brighton & Hove Albion afgerond. De Nederlandse doelman maakt het seizoen af als teamgenoot van Davy Pröpper en Soufyan Ahannach.

[b]23:51 Arsenal laat Campbell alweer gaan[/b]
Joel Campbell gaat opnieuw een jaar worden verhuurd door Arsenal. De aanvaller maakte als huurling indruk bij Olympiakos, onder meer in de Champions League tegen Arsenal. Terug bij The Gunners kon hij het toch niet bolwerken en maakt nu de stap naar Real Betis Sevilla.

[b]23:49 Geen PEC Zwolle maar Verona voor talent[/b]
Moise Kean leek voor PEC Zwolle te gaan spelen, maar de plannen zijn gewijzigd. Het zeventienjarige toptalent gaat namelijk op huurbasis aan de slag bij Hellas Verona. Zo heeft Juventus ongetwijfeld meer controle over het talent.

[url=//news/401635/Last-minute_monsterbod_van_Bar%C3%A7a:_150_miljoen][b]23:47 Last-minute monsterbod van Barça: 150 miljoen[/b][/url]
FC Barcelona heeft Ousmane Dembélé al voor veel geld naar het Camp Nou gehaald, maar het is vandaag wat stilletjes gebleven rond de Catalanen. Geen nood voor de supporters van de grootmacht echter, want de transfermarkt in Spanje is nog open tot vrijdagmorgen. En mogelijk komt Barça nog met een enorme transfer.

[b]23:20 Barkley komt terug op besluit en slaat Chelsea af[/b]
Bizar nieuws vanuit Londen. Ross Barkley was op weg naar Chelsea en hij onderging al een medische keuring. De middenvelder heeft zich echter bedacht en zal bij Everton blijven. De clubs waren al akkoord voor een deal van dertig miljoen pond.

[b]23:18 ADO Den Haag haalt aanvaller in huis[/b]
ADO Den Haag zorgt voor een verrassing, want Ricardo Kishna wordt aangetrokken. Op papier een versterking voor de degradatiekandidaat, maar de cijfers van Kishna zijn pijnlijk. In zijn hele carrière heeft hij pas acht keer een wedstrijd van aftrap tot eindsignaal gespeeld.

[url=//news/401628/t%C3%B3ch_nog_een_nieuwe_middenvelder_voor_chelsea][b]23:08 Toch nog een middenvelder voor Chelsea[/b][/url]
Chelsea beleeft toch niet zijn meest gelukkige transferperiode ooit. De Blues werden al afgewezen door onder meer spits Fernando Llorente en vleugelspits Alex Oxlade-Chamberlain, die respectievelijk Tottenham Hotspur en Liverpool verkozen boven het Stamford Bridge-stadion. Antonio Conte lijkt toch nog een nieuwe speler binnen te hebben.

[b]22:52 Sevilla haalt speler van Galatasaray[/b]
Sevilla heeft een opvallende speler aangetrokken. De Spaanse club huurt namelijk Lionel Carole voor de rest van het seizoen van Galatasary. Daarmee lopen de Turkse club deze zomer weer flink leeg.

[b]22:41 Koeman krijgt er nog een talent bij[/b]
De Europese ontmoeting tussen Everton en Hajduk Split heeft Nikola Vlasic een mooie transfer opgeleverd. Hij gaat voor acht miljoen pond verkassen naar Everton en daarmee heeft Ronald Koeman er weer een talent bij.

[b]22:35 Proto naar Griekenland[/b]
Een opvallende transfer in België. Silvio Proto was lang de troonopvolger, maar was afgezakt naar KV Oostende. Nu is hij naar een topclub verkast, want het Griekse Olympiakos heeft de goalie aangetrokken.

[url=//news/401622/ayoub_blijft_in_utrecht,_collega_wijst_transfer_af][b]22:21 Ayoub gaat niet weg en teamgenoot wil niet weg[/b][/url]
FC Utrecht weet Yassin Ayoub ‘gewoon’ aan boord te houden. De middenvelder werd gelinkt aan binnen- en buitenlandse clubs, maar een vertrek bleef uit. Ook Ramon Leeuwin wil niet weg.

[url=//news/401620/Babel_kan_bliksemtransfer_maken:_hereniging_lonkt][b]22:07Gaat Babel terug naar de Premier League?[/b][/url]
Ryan Babel werd in aanloop naar de transferdeadline niet nadrukkelijk genoemd als mogelijk vertrekkende Nederlander, maar die optie is niet uit te sluiten. Een terugkeer naar Engeland lonkt naar Newcastle United.

[url=//news/401615/Sky_Sports:_G%C3%A9%C3%A9n_last-minute_transfer_voor_Van_Dijk][b]21:57 Virgil van Dijk gaat nergens heen…[/b][/url]
Virgil van Dijk lijkt vanaf vrijdag met hangende pootjes terug te keren bij Southampton. De Premier League-club buigt niet en houdt de Nederlander ‘gewoon’ aan boord, zo meldt Sky Sports.

[url=//news/401616/Officieel:_NAC_haalt_geweldige_drive_op_bij_Swansea][b]21:51 NAC haalt nieuweling bij Swansea City[/b][/url]
NAC Breda heeft in de 26-jarige Mark Birighitti een nieuwe doelman gecontracteerd. De Australiër komt over van Swansea City en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor een derde jaar.

[b]21:38 Ajax blijft maar opruimen[/b]
Ajax blijft de selectie verder inkrimpen. Nu heeft ook Queensy Menig officieel zijn transfer. De aanvaller stond nog tot 2019 onder contract in Amsterdam, maar hij maakt de overstap naar FC Nantes. De afgelopen seizoenen werd hij verhuurd aan PEC Zwolle.

[b]21:25 ADO doet talent weg[/b]
Dennis van der Heijden kwam zag en overwon tijdens zijn debuut. Als scholier scoorde hij in de Eredivisie, maar daarna werd het toch stil rondom de spits. Hij maakt nu de stap naar Almere City en gaat in Flevoland twee jaar aan de slag.

[b]21:14 PSV doet echt niets meer[/b]
Marcel Brands verkondigde dat er niets meer zal gebeuren bij PSV en dat is wel heel erg letterlijk. Zelfs de afgeserveerde Joshua Brenet mag niet meer vertrekken. Anderlecht wilde hem huren, maar daar heeft PSV geen trek meer in.

[b]21:12 Ajax is officieel een speler kwijt[/b]
De selectie van Ajax is verder uitgedund, want Robert Muric is vertrokken. De 21-jarige buitenspeler kon nooit doorbreken, maar maakt nu toch een aardige transfer. Hij gaat naar Sporting Braga en is officieel gepresenteerd. Volgens de geruchten krijgt Ajax een half miljoen.

[b]20:54 Oud-Ajacied terug naar Spanje[/b]
Bojan Krkic heeft zijn tijd alweer gehad in Engeland. De voormalig speler van FC Barcelona en Ajax begon heel leuk bij Stoke City, maar de liefde was al wel weer voorbij. Hij gaat nu aan de slag bij Deportivo Alves, op huurbasis.

[b]20:45 Perez verlaat Arsenal[/b]
Arsenal heeft afscheid genomen van Lucas Perez. De aanvaller kwam niet uit de verf en mag het op huurbasis gaan proberen bij Deportivo La Coruna. Een return naar Londen lijkt echter al bijna uitgesloten.

[b]20:37 Niet nieuws over NAC en NEC[/b]
Niet nieuws is ook leuk toch? VI meldt dat er geen nieuws is over NEC en NAC. De twee clubs zouden in gesprek zijn over Joris Delle, maar vanuit Nijmegen komt het bericht dat dit niet het geval niet. Geen nieuws dus!

[url=//news/401605/Ajax_ontvangt_half_miljoen_voor_vertrek_aanvaller][b]20:31 Ajax laat Muric gaan[/b][/url]
Robert Muric zet zijn voetballoopbaan volgens Portugese media voort bij SC Braga. De Ajax-aanvaller zou voor een half miljoen euro naar deze club verkassen. En zo rinkelt de kassa bij Marc Netto maar weer eens.

[url=//news/401609/Officieel:_Ajax_haalt_Zuid-Afrikanen_binnen][b]20:27 Ajax heeft twee spelers binnen[/b][/url]
De Ajax-fans wachten op versterkingen, maar of ze blij worden van de twee jongelingen die Marc Overmars heeft aangetrokken is – op korte termijn – nog maar de vraag. Leo Thethani en Dean Solomons komen over van Ajax Cape Town.

[b]20:11 Locadia gaat nergens heen[/b]
Of de PSV-fans er echt blij mee zijn is de vraag, maar Jürgen Locadia zal gewoon in Eindhoven blijven. De onderhandelingen met Wolverhampton Wanderers zijn volgens bronnen namelijk afgebroken. Eerder ging Luuk de Jong ook al niet weg.

[url=//news/401602/PSV_komt_met_z%C3%A9%C3%A9r_slecht_nieuws_voor_smachtende_fans][b]19:54: PSV gaat niets meer doen[/b][/url]
Het was tot dusver een chaotische Deadline Day voor PSV, maar voor de rest van de avond zal er niets meer gebeuren. Ook géén nieuwe linksback dus. Directeur Marcel Brands zegt ‘geen paniekvoetbal te willen spelen’.

[b]19:45: Megatransfer Mbappé rond[/b]
Kylian Mbappé heeft officieel de overstap gemaakt naar Paris Saint-Germain. Hij wordt op papier eerst een jaar gehuurd, en moet daarna verplicht permanent gekocht worden met een contract tot medio 2022.

[b]19:32: ‘Ajax verkoopt flop Muric'[/b]
Volgens diverse Portugese media heeft Sporting Braga zich voor een half miljoen euro versterkt met Robert Muric. De 21-jarige Kroaat werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan Pescara uit Italië, maar dat werd geen succes.

[b]19:20: Zeegelaar naar Premier League[/b]
Marvin Zeegelaar heeft Sporting CP vandaag verruild voor Watford FC. De Nederlander werd aan diverse Eredivisionisten gelinkt, maar mag zich dus opmaken voor een fraai avontuur in Engeland. De oud-Ajacied tekende er voor vier seizoenen.

[img]//uploads/marvin-zeegelaar(sporting-portugal)(18-08-2017).png[/img]

[url=//news/401598/PSV_vecht_met_Nice_om_linksback,_maar_hoort_nee][b]19:17: ‘Ook kruis door Plan C van PSV'[/b][/url]
PSV heeft vlak voor de transferdeadline geprobeerd om Lumor Agbenyenu te halen. Een bod van de Eindhovenaren werd echter afgewezen, zo meldt het Portugese medium Record. Zowel PSV als het France OGC Nice zou hebben geboden op de Ghanese linksback. Op dit moment is Agbenyenu nog eigendom van het Portugese Portimonense. Hij was na Santos (HSV) en Büttner (Vitesse) de derde optie.

[url=//news/401597/Heerenveen_haalt_mogelijk_nog_twee_spelers][b]19:16: Actief Heerenveen nog niet klaar[/b][/url]
SC Heerenveen versterkte zich vanavond al met aanvaller John Iredale (18) van Sydney FC, maar is nog niet uit gewinkeld. Er moet in ieder geval nog een opvolger voor Joost van Aken komen: Wojciech Golla van NEC is een optie.

[b]18.45: Chelsea betaalt miljoenen voor Italiaan[/b]
Het Engelse Chelsea wilde buitenspeler Alex Oxlade-Chamberlain eigenlijk naar het Stamford Bridge halen, maar de vleugelspits koos voor een transfer naar Liverpool. Nu hebben de [i]Blues[/i] wel een versterking voor de flank binnen, want Davide Zappacosta zou komen voor 25 miljoen euro.

[b]18.24: Gabigol naar SL Benfica[/b]
Spits Gabriel Barbosa van Internazionale werd eventjes gelinkt aan een transfer naar het Nederlandse PSV. Het is echter het Portugese SL Benfica dat de slag om de jonge aanvaller gewonnen heeft, zo meldt [i]Sky Sport Italia[/i]. De Portugezen zouden ook een optie tot koop krijgen van liefst 28 miljoen euro.

[b]18.15: FC Utrecht denkt niet dat Ayoub vertrekt[/b]
Middenvelder Yassin Ayoub werd in de afgelopen maanden meermaals gelinkt aan een vertrek bij zijn werkgever FC Utrecht. [i]Voetbal International[/i] weet nu echter dat de Domstedelingen niet langer verwachten dat de spelmaker de Galgenwaard ook daadwerkelijk achter zich laat. Ramon Leeuwin staat nog wel in de belangstelling van een aantal teams.

[img]//uploads/yassin-ayoub(fc-utrecht)(goal)(17-05-2017).png[/img]
[b][url=//news/401589/Oranje-Frankrijk_zorgt_voor_woedeaanval_S%C3%A1nchez]18.10: Arsenal lijkt streep te zetten door twee transfers[/url][/b]
Waar het er net nog op leek dat Thomas Lemar naar Arsenal zou komen voor 100 miljoen euro, is die transfer nu al weer ver weg. Volgens het medium [i]The Guardian[/i] denken de Londenaren dat het niet rond kan komen door tijdgebrek en daarom zou ook Alexis Sánchez niet naar Manchester City mogen vertrekken.

[b][url=//news/401586/PSV_wijst_Italiaans_bod_van_tien_miljoen_resoluut_af]17.50: PSV wijst miljoenenaanbieding voor Bergwijn af[/url][/b]
Technisch manager Marcel Brands heeft het behoorlijk druk op deadlineday. Volgens [i]De Telegraaf[/i] meldde SS Lazio zich zojuist in Eindhoven met een bod van 10 miljoen euro op PSV’er Steven Bergwijn. De aanbieding van de Italianen werd echter resoluut afgewezen door de Eredivisie-topclub.

[b][url=//news/401583/Meerdere_opties_voor_PSV-spits_Locadia]17.40: Locadia naar Wolverhampton geen uitgemaakte zaak[/url][/b]
Volgens het medium [i]Voetbal International[/i] heeft spits Jürgen Locadia van PSV een aantal ijzers in het vuur. Wolverhampton Wanderers wil de portemonnee trekken voor de centrumaanvaller, maar klaarblijkelijk zijn er nog een paar geïnteresseerde partijen.

[b][url=//news/401581/Paniek_bij_Arsenal:_bod_van_100_(!)_miljoen_euro]17.24: Arsenal akkoord met AS Monaco[/url][/b]
Arsenal heeft volgens de Engelse media een akkoord bereikt met het Franse AS Monaco over de transfer van Thomas Lemar naar het Emirates Stadium. Gaat de deal ook daadwerkelijk door, dan maken de Londenaren liefst 100 miljoen euro over op de rekening van de Monegasken.

[b][url=//news/401579/Swansea_biedt_bizar_laag_bedrag_voor_PSVer_Arias]17.18: Swansea wil Arias hebben voor fooi[/url][/b]
Swansea City is geïnteresseerd in de Colombiaanse vleugelverdediger van PSV Santiago Arias. De club uit Wales is echter niet bereid om de portemonnee te trekken voor zijn doelwit, want volgens [i]The Daily Mail[/i] wil de Premier League-club maar ongeveer 3 miljoen euro betalen voor Arias …

[b][url=//news/401577/OFFICIEEL:_FC_Twente_versterkt_voorhoede_met_knappe_transfer]17.10: Slagveer van België naar FC Twente[/b][/url]
De Eredivisie-club FC Twente heeft deze transferperiode vooral veel spelers verkocht, maar de Tukkers hebben nu ook een voetballer binnengehaald. De razendsnelle buitenspeler Luciano Slagveer maakt de overstap van het Belgische Lokeren naar De Grolsch Veste: hij wordt een jaartje gehuurd.

[b][url=//news/401576/BREAKING:_Bizarre_transfer_Kishna_terug_naar_Eredivisie]17.00: Kishna gaat voor ADO spelen[/url][/b]
Ricardo Kishna speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor het Franse OSC Lille, maar dat wilde hem niet kopen van SS Lazio. [i]De Telegraaf[/i] meldt nu dat de oud-Ajacied op huurbasis gaat spelen voor ADO Den Haag in het Kyocera Stadion, een bijzonder opvallende transfer.

[url=//news/401575/OFFICIEEL:_Ajax_en_ADO_bereiken_akkoord_over_doelman][b]16:52: Ajax en ADO bereiken akkoord[/b][/url]
Ajax verkoopt doelman Indy Groothuizen aan ADO Den Haag. De jongeling moet in de Hofstad voor concurrentie achter Robert Zwinkels gaan zorgen. Het afgelopen seizoen keepte Groothuizen nog in Denemarken, voor Nordtsjaelland.

[url=//news/401574/PSV:_na_mislopen_Santos_en_Buttner_is_d%C3%A9ze_speler_Plan_C][b]16.46: ‘PSV heeft Plan C gevonden'[/b][/url]
Na het afketsen van deals met Douglas Santos en Alexander Büttner, heeft PSV nu een poging gewaagd bij Plan C: de Ghanees Lumor, van het Portugese Portimonense. Ook OGC Nice zou voor hem in de markt zijn, maar ving tot dusver bot.

[url=//news/401572/Grote_update_in_soap_rond_PSV-target_Gabigol][b]16.27: ‘PSV grijpt naast Barbosa'[/b][/url]
Het is nog maar de vraag of PSV serieuze interesse in hem had, maar in elk geval vertrekt Gabriel Barbosa (Inter Milan) ondanks de PSV-geruchten vermoedelijk naar SL Benfica. Daar moet hij spits Kostas Mitroglu op gaan volgen.

[img]//uploads/gabriel-barbosa(internazionale)(31-08-2017).png[/img]

[url=//news/401571/OFFICIEEL:_PSV_zorgt_voor_enorme_verrassing:_Arsenal-speler_komt][b]16.17: PSV sluit verrassende deal met Arsenal[/b][/url]
Waar PSV-fans nog hopen op een linksback, hebben de Eindhovenaren zojuist uitgepakt met de komst van Donyell Malen. De 18-jarige aanvaller werd in 2015 nog door Arsenal weggekaapt bij Ajax, maar tekent nu voor drie seizoenen in Brabant.

[url=//news/401570/OFFICIEEL:_Liverpool_verhuurt_aanvaller_Origi][b]16.15: Liverpool meldt vertrek Origi[/b][/url]
Divock Origi heeft een oplossing gevonden voor zijn uitzichtloze situatie bij Liverpool. De Rode Duivel verlaat The Reds tijdelijk voor een avontuur in Duitsland: hij trekt naar het VfL Wolfsburg van Nederlanders Andries Jonker, Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer.

[b]15.59: Locadia lijkt op weg naar Engeland[/b]
Jürgen Locadia lijkt PSV op de valreep te verruilen voor Wolverhampton Wanderers. [i]Sky Sports[/i] meldt dat beide clubs een akkoord naderen voor tien miljoen pond, zo’n elf miljoen euro.

[img]//uploads/jurgen-locadia(psv)(12-08-2017).jpg[/img]

[b][url=//news/401567/Roda_JC_overweegt_HSV-speler_te_halen_op_Deadline_Day]15.54: Roda kijkt naar mogelijke aanwinst[/url][/b]
Roda JC Kerkrade is minder actief dan een jaar geleden, maar mogelijk komt er nog transfernieuws vanuit Limburg. [i]Voetbal International[/i] meldt dat Ashton Götz meespeelt in het oefenduel met FC Antwerp. De Duitse rechtsback speelt al sinds zijn zestiende voor Hamburger SV, maar het laatste optreden dateert alweer van bijna een jaar terug.

[b]15.30: VVV bevestigt komst van ‘Gunner'[/b]
VVV-Venlo en Arsenal hebben definitief overeenstemming bereikt omtrent Kelechi Nwakali. De rechtsbenige Nigeriaan moet het Limburgse middenveld versterken. Algemeen directeur Marco Bogers: “Uiteindelijk is het fijn dat alles toch afgerond kon worden op de zogenoemde Deadline Day.”

[b][url=//news/401562/ADO_liep_blauwtje_bij_geliefde_oude_bekende]15.25: ‘ADO loopt oude bekende mis'[/url][/b]
ADO Den Haag hoopt voor de transferdeadline op een nieuwe doelman, maar die luistert niet naar de naam Martin Hansen. Dat meldt [i]Omroep West[/i]. De sluitpost staat op een zijspoor bij FC Ingolstadt 04.

[b]15.18: Duitse aanwinst voor Juventus[/b]
Het Italiaanse Juventus heeft Benedikt Höwedes officieel binnen. De [i]Oude Dame[/i] haalt de Duitse verdediger op bij Schalke 04. Juventus kan zijn komst goed gebruiken na de gevoelige transfer van Leonardo Bonucci naar AC Milan.

[b]15.05: FC Twente trekt Chileen aan[/b]
FC Twente heeft alsnog een linksback te pakken. Cristian Cuevas (ex-Chelsea en Vitesse) is op weg naar Enschede, zo meldt [i]TC/Tubantia[/i].

[b]15.01: Sanches naar de Premier League[/b]
Renato Sanches vervolgt zijn loopbaan definitief in de Premier League. Swansea City huurt de Portugees voor de rest van het seizoen van Bayern München.

[b]14.50: PEC Zwolle heeft beet[/b]
PEC Zwolle heeft de komende twee seizoenen de beschikking over Nicolas Freire. De Argentijn wordt gehuurd van het Uruguayaanse Torque. Dat meldt de ploeg uit Zwolle donderdagmiddag via de officiële kanalen.

[b][url=//news/401557/city_legt_nieuw_bod_neer_bij_arsenal_voor_s%C3%A1nchez]14.38: ‘City legt nieuw bod neer bij Arsenal voor Sánchez'[/url][/b]
Het zou goed kunnen zijn dat Manchester City op transferdeadlineday nog met een enorme transfer komt. Zoals bekend willen de Citizens Alexis Sánchez losweken bij concurrent Arsenal. De Londenaren doen vooralsnog moeilijk, dus coach Pep Guardiola heeft een enorm bod uitgebracht op de superster uit Chili.

[img]//uploads/alexis-sanchez(arsenal)(01-07-2017).png[/img]

[b][url=//news/401558/Officieel:_Excelsior_opnieuw_in_zee_met_PSVer]14.35: PSV stalt De Wijs wederom in Rotterdam[/url][/b]
Excelsior huurt Jordy de Wijs ook dit seizoen van PSV. De linksback annex linkercentrumverdediger maakte vorig seizoen ook al zijn minuten in Kralingen. Het feit dat PSV De Wijs verhuurt wil zeggen dat de Eindhovenaren vandaag nog een linksback gaan aantrekken.

[b]14.29: Fraaie transfer Denswil gaat niet door[/b]
Stefano Denswil blijft gewoon bij Club Brugge, de transfer naar Brighton gaat niet door. Dat melden de Belgen donderdagmiddag via de officiële kanalen.

[b][url=//news/401553/Overbodige_Nederlander_op_weg_naar_Serie_A]14.22: Italiaans avontuur lonkt voor Ola John[/url][/b]
Ola John zet zijn loopbaan mogelijk voort in de Italiaanse Serie A. Udinese zou de 25-jarige aanvaller willen ophalen bij de Portugese Benfica. Transfergoeroe Gianluca Di Marzio meldt donderdag dat John in aanmerking komt voor een transfer naar Udinese. Benfica heeft gezien diens verleden en huidige status vermoedelijk wel interesse in een deal. Er zou al contact zijn tussen de verschillende partijen.

[b][url=//news/401554/brighton_wil_na_pr%C3%B6pper_n%C3%B3g_iemand_wegkapen_bij_psv]14.19: ‘Brighton wil nóg een Nederlander'[/url][/b]
Brighton zou niet alleen Tim Krul op Deadline Day willen halen. De Premier League-nieuwkomer haalde eerder al Davy Pröpper op bij PSV, en zou nu ook een aanbieding voor Locadia hebben gedaan. Dat melden diverse Engelse media.

[img]//uploads/jurgen-locadia(psv)(10-07-2017)(1).jpg[/img]

[b][url=//news/401555/Krul_maakt_transfer_binnen_de_Premier_League]14.14: Toch nog een nieuwe club voor Krul[/url][/b]
Tim Krul is bij Newcastle United op een zijspoor beland, maar lijkt op Deadline Day alsnog uit zijn lijden verlost te gaan worden. Volgens [i]De Telegraaf[/i] gaat hij op huurbasis naar Brighton, waar hij ploeggenoot van Davy Pröpper wordt.

[b][url=//news/401552/jansssen_maakt_alleen_tijdelijke_overstap_in_engeland]14.10: Opmerkelijke deal rond Janssen in de maak[/url][/b]
Vincent Janssen lijkt op de dag van Frankrijk – Nederland alsnog een transfer te maken. Na West Bromwich Albion zou nu ook Swansea City in de race zijn voor de spits van Tottenham Hotspur. Fernando Llorente lijkt voor circa twintig miljoen euro naar de Londenaren te verkassen. Naar verwachting vertrekt Janssen als extra tegenprestatie naar Swansea City, op huurbasis. Dat meldt [i]The Telegraph[/i] in aanloop naar de transferdeadline.

[b][url=//news/401549/NEC_passeert_duo_om_transferontwikkelingen]14.00: NEC-duo op weg naar de uitgang[/url][/b]
NEC speelt vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen FC Eindhoven zonder doelman Joris Delle en verdediger Wojciech Golla. Volgens de Nijmegenaren is dit duo te veel bezig met een mogelijke transfer.

[b][url=//news/401548/%22Ze_hebben_er_ook_goede_hoop_op_dat_dat_gaat_lukken%22]13.45: Vertrekt De Jong nog bij PSV?[/url][/b]
Luuk de Jong werd de afgelopen maande gelinkt aan verschillende clubs, maar vooralsnog loopt hij nog steeds rond in Eindhoven. De grote vraag is of de PSV-aanvaller nog een transfer maakt. Donderdagavond sluit in veel landen de transfermarkt, al kan Sevilla vrijdag ook nog toeslaan. “Het management van Luuk de Jong verzekerde mij dat ze echt nog bezig zijn om Luuk weg te krijgen bij PSV”, aldus Marco Timmer van [i]Voetbal International[/i].

[img]//uploads/luuk-de-jong(psv)(08-08-2017).png[/img]

[b][url=//news/401551/officieel:_excelsior_haalt_routinier_terug_op_oude_nest]13.36: Nóg een doelman voor Excelsior![/url][/b]
Bij Excelsior kampte men sinds kort met een serieus keepersprobleem, maar daar is op Deadline Day verandering in gekomen. In navolging van Kristinsson komt namelijk ook Theo Zwarthoed naar Excelsior. Daarmee keert de routinier terug op het oude nest. Zwarthoed wordt de tweede keeper en tekent voor één jaar.

[b][url=//news/401550/officieel:_tottenham_haalt_omstreden_back_op_bij_psg]13.32: Tottenham slaat grote slag op transfermarkt[/url][/b]
In navolging van Liverpool heeft ook Tottenham Hotspur op Deadline Day een grote transferslag geslagen. Serge Aurier komt namelijk over van Paris Saint-Germain. De vleugelverdediger kost naar verluidt zo’n 25 miljoen euro. Aurier is de opvolger van de naar City vertrokken Walker en tekent een contract voor vijf seizoenen.

[b][url=//news/401546/heerenveen_haakt_opnieuw_af_voor_willem_iier]13.25: ‘Heerenveen haakt opnieuw af voor Peters'[/url][/b]
Jordens Peters verkast ook deze transferperiode niet naar sc Heerenveen. Volgens het [i]Brabants Dagblad[/i] proberen de Friezen niet langer om de verdediger aan boord te halen.

[b][url=//news/401547/Officieel:_Excelsior_haalt_IJslander_in_huis]13.09: Excelsior heeft nieuwe goalie binnen[/url][/b]
Excelsior heeft Ögmundur Kristinsson vastgelegd. De 28-jarige IJslandse doelman komt over van het Zweedse Hammarby IF en tekent in Rotterdam een contact voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. Daarmee hebben de Rotterdammers dan eindelijk hun gewenste keeper binnen.

[b][url=//news/401545/Officieel:_Gunner_maakt_transfer_naar_Liverpool]13.05: Alex Oxlade-Chamberlain is speler van Liverpool[/url][/b]
Het hing al even in de lucht, maar is nu helemaal officieel: Alex Oxlade-Chamberlain verruilt Arsenal voor Liverpool. De ploeg van Jürgen Klopp heeft hem donderdagmiddag officieel gepresenteerd. De gevoelige transfer binnen de Premier League is een feit!

[img]//uploads/alex-oxlade-chamberlain(engeland)(31-08-2017).png[/img]

[b][url=//news/401543/Fransen_verhuren_Ajacied_direct_na_aankomst]13.00: Fransen willen Menig meteen verhuren[/url][/b]
Queensy Menig komt dit seizoen in principe niet uit voor FC Nantes. De Franse club is namelijk voornemens om de aanvaller direct te verhuren aan het Engelse Oldham Athletic om hem ervaring op te laten doen in een meer fysieke competitie. Dat meldt [i]20 Minutes[/i].

[b][url=//news/401542/B%C3%BCttner_reageert_op_afgeketste_PSV-transfer]12.54: Büttner-deal ketst af[/url][/b]
Vitesse laat Büttner niet naar PSV vertrekken. Alle partijen bevestigen inmiddels dat de transfer dan ook niet doorgaat. PSV moet snel doorschakelen naar een Plan C…

[b]12.24: PSV wil Vitesse van Büttner beroven[/b]
PSV is nog altijd op zoek naar een nieuwe linksback en zou in de zoektocht nu in Arnhem zijn uitgekomen. Volgens Voetbal International proberen de Eindhovenaren Alexander Büttner los te weken bij Vitesse. De 28-jarige linksback, die sterk aan het seizoen is begonnen, mag echter niet weg van zijn club Vitesse.

[b][url=//news/401534/Nog_helemaal_geen_aanbiedingen_voor_Van_Dijk]11.45: Geen aanbiedingen voor Van Dijk[/url][/b]
De naam van Virgil van Dijk is vandaag al erg vaak gevallen in de diverse transferbulletins, maar het lijkt er sterk op dat de centrumverdediger van Southampton blijft. De Oranje-international wil zelf heel graag weg, maar kost een hele hoop poen.

[b][url=//news/401532/Bod_van_liefst_27_miljoen_euro_op_Janssen]11.25: 27 miljoen euro voor Janssen[/url][/b]
Het lijkt erop dat Vincent Janssen misschien nog wel een klapper gaat maken op deadlineday. [i]The Daily Mail[/i] en [i]Sky Sports[/i] melden namelijk dat West Bromwich Albion een bod van 27 miljoen euro uitgebracht heeft op de Oranje-international.

[img]//uploads/vincent-janssen(oranje)(31-08-2017).png[/img]
[b][url=//news/401531/Ajax-aanvaller_vertrekt_naar_de_Franse_competitie]11.18: Menig naar FC Nantes[/url][/b]
De Eredivisie-topclub Ajax is zijn overbodige buitenspeler Queensy Menig kwijt. [i]De Telegraaf[/i] weet namelijk te melden dat de vleugelspits overgenomen wordt door het Franse FC Nantes. In de voorgaande twee seizoenen werd de speler in kwestie gehuurd door PEC Zwolle.

[b]10.47: Utrecht haalt speler United[/b]
FC Utrecht haalt voetballer Matthew Willock van Manchester United naar de Galgenwaard. De Domstedelingen hebben de huurtransfer al officieel bevestigd. Coach Erik ten Hag zegt: “In Manchester lukte het hem tot op heden niet de stap naar het eerste team te maken, maar wij zijn ervan overtuigd na hem veelvuldig in de Premier League voor beloftenteams te hebben zien spelen dat hij van toegevoegde waarde kan zijn in Utrecht.”

[b]10.41: Gabigol toch naar Eindhoven?[/b]
Volgens de Italiaanse media zou spits Gabriel Barbosa nog altijd kunnen besluiten om naar het Philips Stadion te verhuizen. [i]Sky Sport Italia[/i] komt met een aantal opties. De talentvolle Braziliaan kan voor Portugal en SL Benfica kiezen, voor Spanje en Las Palmas of voor Nederland en PSV.

[b]10.30: Bosz biedt 50 miljoen euro[/b]
Volgens het medium [i]AS[/i] heeft oefenmeester Peter Bosz zijn pijlen gericht op Iñaki Williams van Athletic de Bilbao. De Spanjaard heeft een transferclausule in zijn contract staan van 50 miljoen euro, maar dit bedrag kan Borussia Dortmund wel ophoesten, aangezien de Duitsers meer dan 100 miljoen euro verdiend hebben met de verkoop van Ousmane Dembélé aan FC Barcelona.

[b]10.21: Nordfeldt niet naar Heerenveen[/b]
Volgens de [i]Leeuwarder Courant[/i] hoeven de fans van sc Heerenveen niet langer te hopen op de komst van de Zweedse keeper Kristoffer Nordfeldt. Vermoedelijk mag de oud-speler van FC Groningen wel vertrekken bij Swansea City, maar hij komt dus niet naar het Abe Lenstra Stadion.

[b]10.06: Vermaelen naar Premier League[/b]
Thomas Vermaelen werd onlangs heel voorzichtig gelinkt aan een transfer naar het Nederlandse Ajax, maar volgens het dagblad [i]AS[/i] ligt zijn toekomst in de Premier League. De Belg zou een jaartje van FC Barcelona geleend worden door het Everton van oefenmeester Ronald Koeman.

[b]09.46: Nani officieel naar Lazio[/b]
Het Italiaanse SS Lazio verkocht onlangs vleugelspits Keita Baldé aan het Franse AS Monaco voor veel geld en heeft nu een vervanger binnengehaald. De Portugese aanvaller Luis Nani gaat de aankomende seizoenen voor de Romeinen spelen. De oud-voetballer van Manchester United komt over van Primera División-ploeg Valencia.

[b]09.38: PSG en Monaco onderhandelen[/b]
Er wordt al een paar dagen gerept van een akkoord tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain over de transfer van Kylian Mbappé naar Parijs. Zover is het echter nog niet. De twee partijen zouden wel al een transfersom overeengekomen zijn, maar het afwerken van de details duurt een stuk langer dan verwacht. [i]Voetbal International[/i] rept van een race tegen de klok.

[b]09.21: Mahrez naar Barcelona?[/b]
Het is volstrekt onbekend waar de toekomst van vleugelspits Riyad Mahrez precies ligt. Hij leek op weg naar een club als Arsenal op Chelsea, maar de Algerijn is op het vliegveld van Parijs gespot terwijl hij op weg was naar Barcelona. Het zou dus goed kunnen dat Barça nog met een duveltje uit een doosje komt …

[img]//uploads/riyad-mahrez(leicester-city)(16-07-2017).png[/img]
[b]08:49: Oud-Mancunian officieel naar Italië[/b]
Oud-Mancunian Luís Nani heeft zijn overstap naar SS Lazio officieel afgerond. De club meldt dat via de officiéle kanalen. Nani stond van 2007 tot 2015 onder contract bij Manchester United. Daarna speelde hij voor Fenerbahçe en Valencia CF. Bij Lazio wordt Nani de opvolger van Keita Baldé, die naar AS Monaco vertrok.

[url=//news/401511/Koeman_legt_aanbod_neer_bij_Chelsea_voor_spits][b]08:39 Koeman biedt op Chelsea-spits[/b][/url]
Ronald Koeman lijkt zich nog serieus te willen versterken. De oefenmeester van Everton is op zoek naar een nieuwe spits na het vertrek van Romelu Lukaku naar Manchester United en komt daarbij naar verluidt uit bij een andere Belg. Volgens [i]Express[/i] willen de [i]Toffees[/i] zich namelijk graag versterken met Michy Batshuayi van Chelsea. In Londen staat de spits niet altijd in het eerste elftal, maar dat weerhoudt Everton er niet van om een bod neer te leggen bij Antonio Conte.

[url=//news/401510/Spurs_halen_concurrent_voor_Janssen_in_huis][b]08:30: Concurrentie voor Janssen[/b][/url]
Tottenham Hotspur wil concurrentie voor Vincent Janssen in huis halen. De Londenaren zijn volgens [i]Sky Sports[/i] behoorlijk serieus in de markt voor Fernando Llorente. Volgens het medium wil Mauricio Pochettino graag een pinch-hitter in huis halen en ziet hij de Spanjaard als de ideale kandidaat. [url=//news/401495/De_Boer_haalt_twee_Nederlanders_naar_Palace]Janssen zelf zou op zijn beurt in de nadrukkelijke belangstelling staan van het Crystal Palace van Frank de Boer.[/url]

[b]08:27: Juventus zegt ‘nee’ tegen 160 miljoen[/b]
Juventus wil Paulo Dybala absoluut niet laten gaan. Volgens [i]Corriere dello Sport[/i] heeft de Italiaanse kampioen een bod van 160 miljoen euro van FC Barcelona naast zich neergelegd. Daarmee krijgen de Catalanen een nieuwe klap op de transfermarkt. De ploeg uit Barcelona probeert al weken Philippe Coutinho, Antoine Griezmann of Dybala los te weken als vervanger van Neymar. Verder dan het binnenhalen van Ousmane Dembélé van Borussia Dortmund kwam de ploeg van Ernesto Valverde echter niet.

[b]08:20: Arsenal en City willen sterverdediger[/b]
Zowel Arsenal als Manchester City lijken geïnteresseerd in de diensten van Jonny Evans. Jaren geleden was de Noord-Ier nog overbodig bij Manchester United, maar inmiddels is Evans uitgegroeid tot een van de sterren van West Bromwich Albion. Zowel in Londen als bij de [i]Citizens[/i] zijn die prestaties niet onopgemerkt gebleven. Volgens [i]The Sun[/i] liggen de Gunners echter in pole position om de mandekker over te nemen.

[b]08:14: Supersub blijft bij Heerenveen[/b]
Henk Veerman blijft in ieder geval tot januari bij sc Heerenveen. De spits heeft zelf wel oren naar een transfer, omdat hij niet altijd in het eerste elftal staat. In Friesland wil men echter niet meewerken. Zaakwaarnemer Henk Timmer vertelde gisteren aan de [i]Leeuwarder Courant[/i]: “Zeg nooit ‘nooit’, maar het is voor 99 procent zeker dat Henk blijft.” Trainer Jurgen Streppel was iets stelliger: “Henk blijft.”

[b]08:00: Chelsea en Koeman trekken aan superspits[/b]
Zowel Chelsea als het Everton van Ronald Koeman lijken zich te willen versterken met Jamie Vardy. De clubs hebben beide een spits nodig: Diego Costa lijkt al weken op weg naar Atlético Madrid en Everton verloor eerder Romelu Lukaku. Leicester City wil echter niets weten van een vertrek, want ondanks een bod van meer dan 45 miljoen euro willen de [i]Foxes[/i] Vardy niet laten gaan.

[url=//news/401502/milan_haalt_nog_nederlander:_10_miljoen_euro][b]07:39: Milan wil oud-Ajacied[/b][/url]
Milan lijkt zich op de laatste dag van de transferperiode nog te willen versterken met een Nederlander. Oud-Ajacied Anwar El Ghazi zou namelijk op de shortlist staan van de [i]Rossoneri[/i]. OSC Lille nam de vleugelspeler een halfjaar geleden over van Ajax en zou graag 10 miljoen euro willen zien voor de aanvaller. El Ghazi heeft zelf wel oren naar een vertrek naar het San Siro.

[b]07:38: Topclubs trekken aan Van Dijk[/b]
Zo ongeveer alle Engelse topclubs lijken een zaak te maken van de komst van Virgil van Dijk. De Nederlandse verdediger leek eerder al op weg naar Liverpool, maar die deal ketste af. Inmiddels zouden ook legio andere titelkandidaten meedoen om de mandekker. Onder meer Manchester City, Chelsea, Arsenal en nog altijd Liverpool willen volgens Engelse media de oud-speler van FC Groningen inlijven.

[url=//news/401500/Mogelijk_enorme_transferklap_voor_PSV:_miljoenen_euros][b]07:26: PSV’er op weg naar Engeland[/b][/url]
PSV lijkt op het laatste moment alsnog voor een uitgaande transfer te moeten vrezen. Jurgen Locadia staat namelijk in de interesse van Wolverhampton Wanderers. Volgens de [i]Daily Mirror[/i] bereidt de club uit Engeland een bod van minstens 11,5 miljoen euro voor op de aanvaller van de Eindhovenaren. Locadia zou best weleens oren kunnen hebben naar een transfer, nadat eerder bleek dat concurrent Luuk de Jong toch niet vertrekt.

[b]07:14: Mahrez mag zich concentreren op transfer[/b]
Riyad Mahrez mag zich volledig gaan concentreren op een transfer. De aanvaller trainde in eerste instantie mee met Algerije in voorbereiding op hun interland tegen Zambia, maar heeft toestemming gekregen om terug naar Europa te vliegen om zijn overstap af te ronden. Naar welke club hij gaat, is echter nog niet bekend. Interesse is er echter genoeg voor de rappe buitenspeler: Arsenal, AS Roma, FC Barcelona en Chelsea zouden Mahrez allemaal graag willen overnemen.

[b][url=//news/401498/Bar%C3%A7a_voert_last-minute_oorlog_met_Liverpool]07:09: Barça en Liverpool voeren oorlog[/url][/b]
FC Barcelona en Liverpool zijn in een serieuze transferoorlog verwikkeld. Ten eerste trekt Barcelona al wekenlang aan Philippe Coutinho. De Catalanen zouden bereid zijn 160 miljoen euro te betalen voor de Braziliaan. Mocht dat echter niet lukken, dan verschuift de focus naar verluidt naar Thomas Lemar. Klein probleempje: ook Liverpool is volgens de geruchten bijzonder geïnteresseerd in de diensten van de Fransman.

[img]//uploads/philippe-coutinho(brazilie)(21-07-2017).png[/img]
[url=//news/401495/De_Boer_haalt_twee_Nederlanders_naar_Palace][b]07:06: De Boer wil twee Nederlanders[/b][/url]
Frank de Boer lijkt serieus werk te willen maken van de komst van twee Nederlanders naar Crystal Palace. De trainer zou zich namelijk willen versterken met zowel Michel Vorm als Vincent Janssen, beide van Tottenham Hotspur. De twee Nederlanders hebben op White Hart Lane weinig uitzicht op speeltijd en daarom zou een overstap naar de Londense rivaal niet ondenkbaar zijn. Aan Janssen wil Tottenham in ieder geval minstens 15 miljoen euro verdienen.

[b]06:38: Zeegelaar niet naar Nederland[/b]
Het lijkt erop dat Marvin Zeegelaar toch niet terugkeert naar Nederland. Het Portugese [i]A Bola[/i] meldt dat de Nederlander naar Watford vertrekt. PSV, Feyenoord en FC Twente werden eerder gelinkt aan de back, maar nu lijkt Zeegelaar dus toch naar Engeland te gaan. Bij Sporting Portugal was de mandekker, die in het verleden ook bij Ajax en Excelsior speelde, op een zijspoor beland.

[b]06:26: Klopp gooit monsterbedrag op tafel[/b]
Het lijkt erop dat Jurgen Klopp alles op alles wil zetten om het kampioenschap bij Liverpool binnen te halen. Volgens [i]IndyKaila News[/i] wil de Duitse trainer van de [i]Reds[/i] namelijk stunten met de komst van Jan Oblak. De Sloveen is al een aantal jaar eerste keeper bij Atlético Madrid en is uitgegroeid tot een van de sterren onder Diege Simeone. Het bedrag dat Klopp bereid is te betalen past bij een dergelijke status: 90 miljoen pond, bijna 98 miljoen euro. Klopp zou wel wat geld willen vrijmaken door Simon Mignolet naar het Italiaanse SS Lazio te laten vertrekken.

[url=//news/401495/De_Boer_haalt_twee_Nederlanders_naar_Palace][b]06.20: PSV hard op zoek[/b][/url]
PSV is nog hard op zoek naar een linkervleugelverdediger, iemand die Jetro Willems moet vervangen, die nu natuurlijk eigendom is van Eintracht Frankfurt. Eerder speelden de Eindhovenaren alle ballen op Douglas Santos van Hamburger SV, maar die komt definitief niet, aldus [i]De Telegraaf[/i]. Technisch manager Marcel Brands moet op donderdag aan de slag om een geschikt alternatief te vinden.

[b]06.15: Denswil op weg naar Engeland[/b]
De kans is groot dat verdediger Stefano Denswil ploeggenoot wordt van middenvelder Davy Pröpper bij het Engelse Brighton & Hove Albion, zo meldt het medium [i]De Telegraaf[/i]. De zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, Winny Haatrecht, gaat op donderdag in ieder geval in gesprek met de Championship-club. Vermoedelijk gaat het om een huurperiode, maar de Engelsen willen wel een optie tot koop scoren.

Verwacht jij vuurwerk?

  • Ja
  • Nee
524+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie