Update: PSV slaat buitenlandse interesse af en deelt weer contract uit

Foto: Update: PSV slaat buitenlandse interesse af en deelt weer contract uit

PSV is erin geslaagd een van de grootste talenten uit zijn jeugdopleiding aan zich te binden. Cody Gakpo zal donderdagmiddag zijn handtekening zetten onder een contract bij de regerend landskampioen, zo vernam[i] SoccerNews.nl [/i]van een betrouwbare bron.

[b]Door: Michiel van den Broek[/b]

Eerder dit jaar dreigde de zeventienjarige Gakpo zijn club nog de rug toe te keren. Vier maanden terug werd hij immers nog [url=//news/346755/SN_Exclusief:_Engelse_en_Duitse_interesse_voor_toptalent_van_PSV]in verband gebracht met clubs uit Engeland en Duitsland[/url]. Desondanks kiest de jongeling nu voor een langer verblijf bij PSV, waar hij al sinds de F-jeugd actief is in de jeugdopleiding.

Komend seizoen komt de tiener uit in het hoogste jeugdelftal van de Brabantse formatie. Daarnaast zal Gakpo worden betrokken bij de trainingen van Jong PSV. Voor Gakpo, die zich tot medio 2019 aan PSV zal verbinden, wordt het zijn eerste profcontract.

[b]Update, donderdag 7 juli 2016, 14.16 uur[/b]
Zoals [i]SoccerNews.nl[/i] woensdag meldde, heeft Cody Gakpo donderdag zijn eerste profcontract bij PSV ondertekend. De zeventienjarige middenvelder annex aanvaller verbond zich tot medio 2019 aan de landskampioen. Hij werd begeerd door clubs uit Engeland en Duitsland, maar kiest dus voor een toekomst in Eindhoven.

[img]//uploads/136.jpg[/img]

Zie je Gakpo doorbreken in het eerste van PSV?

  • Ja
  • Nee
82+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie