Top 10 meest ondergewaardeerde voetballers

Soccernews

Veel spelers hebben de status van overgewaardeerde speler, terwijl sommige voetballers juist moeite hebben om op te vallen. [i]SoccerNews.nl[/i] stelde een lijst samen van de tien meest ondergewaardeerde voetballers. Veelal blijken verdedigende middenvelders en verdedigers over het hoofd gezien te worden. De tien spelers in deze lijst leveren een belangrijke bijdrage aan de prestaties van hun club, maar staan slechts in de schaduw van onder andere de doelpuntenmakers.

[b]10. Michael Carrick – Manchester United[/b]
Michael Carrick speelt al sinds 2006 bij Manchester United. Met het vertrek van onder meer Nemanja Vidic, Rio Ferdinand en Patrice Evra, werd Carrick de aangewezen persoon om de leiding op zich te nemen over de verdedigende aspecten. Momenteel wordt de middenvelder door trainer Louis van Gaal niet opgesteld. Hij kwam dit seizoen pas één keer in actie in de competitie.

[img]//uploads/michael-carrick(manchester-united)(3).jpg[/img]

[b]9. Ramires – Chelsea[/b]
In 2010 werd Ramires voor een bedrag van ongeveer 22 miljoen euro naar Chelsea gehaald. De verdedigend middenvelder wordt door veel mensen gezien als overgewaardeerde speler. De 27-jarige Braziliaan is echter misschien wel de beste box-to-box middenvelder in de Premier League.

[img]//uploads/ramires(chelsea)(27-09-2014).jpg[/img]

[b]8. Fernando Torres – Chelsea (verhuurd aan AC Milan)[/b]
Inmiddels wordt Fernando Torres verhuurd aan AC Milan, maar in zijn tijd bij Chelsea werd hij door veel mensen gezien als miskoop. De Engelse club betaalde destijds vijftig miljoen euro aan Liverpool voor de aanvaller. Torres won in totaal acht prijzen met zijn clubs en land en scoorde in drie finales. Hij lijkt daarmee toch een belangrijke speler te zijn.

[img]//uploads/fernando-torres(ac-milan)(29-09-2014).jpg[/img]

[b]7. Benedikt Höwedes – Schalke 04[/b]
De Duitse verdediger kreeg als international op het WK 2014 de nodige kritiek over zich heen. Benedikt Höwedes zou te traag zijn voor een back. Waar veel mensen echter geen rekening mee hielden, was dat de Schalke 04-verdediger normaal gesproken centraal in de verdediging speelt. Bij de Duitse club is hij een van de beste centrale verdedigers van de Bundesliga.

[img]//uploads/benedikt-howedes(schalke-04)(01-11-2014).jpg[/img]

[b]6. Daniel Agger – Brøndby IF[/b]
Daniel Agger speelt inmiddels bij Brøndby IF, maar kwam van 2006 tot 2014 uit voor Liverpool. Met de komst van nieuwe spelers raakte de centrale verdediger steeds meer uit de schijnwerpers bij de Engelse club. Sinds het vertrek van Agger afgelopen zomer is de verdediging van de Engelse club volledig ontstelt en Liverpool staat momenteel dan ook op de elfde plaats in de Premier League.

[img]//uploads/daniel-agger(liverpool)(1).jpg[/img]

[b]5. Pepe – Real Madrid[/b]
De centrale verdediger van Real Madrid staat vooral bekend om zijn temperamentvolle reacties. Daardoor raken zijn voetbalkwaliteiten enigszins op de achtergrond. Niet veel mensen beseffen hoe belangrijk zijn aanwezigheid is in de verdediger van de Madrilenen. Doordat Sergio Ramos vaak mee gaat met aanvallen is Pepe een van de belangrijkste achterhoedespelers.

[img]//uploads/pepe(real-madrid)(20-09-2014).jpg[/img]

[b]4. Paul Pogba – Juventus[/b]
De 21-jarige middenvelder is inmiddels bij Juventus een van de beste jonge voetballers ter wereld. Voorheen werd hij bij Manchester United echter steeds over het hoofd gezien. Onder het beleid van Sir Alex Ferguson kreeg de Franse middenvelder geen kans om zich te bewijzen bij het eerste elftal. De ondergewaardeerde Pogba besloot daarom te vertrekken naar Italië.

[img]//uploads/paul-pogba(juventus)(05-11-2014).jpg[/img]

[b]3. Sergio Busquets – FC Barcelona[/b]
Sergio Busquets wordt veelal gezien als een productieve duikelaar bij de Spaanse topploeg. Daardoor zien veel mensen niet dat hij als een van de besten het tiki-taka voetbal van FC Barcelona beheerst. De 26-jarige verdedigend middenvelder is een van de weinige spelers bij Barça die goed meeverdedigt.

[img]//uploads/arda-turan(atletico-madrid)-sergio-busquets(fc-barcelona)(1).jpg[/img]

[b]2. Javier Hernández – Real Madrid[/b]
Pogba is niet de enige speler die door Sir Alex Ferguson over het hoofd werd gezien. Ook Javier Hernández kreeg van de manager niet de kans die hij verdiende. Bijna elke invalbeurt bij Manchester United beloonde hij met een doelpunt. Desondanks zat hij bijna altijd op de bank, waardoor hij besloot te vertrekken naar Real Madrid. Onder trainer Carlo Ancelotti wordt [i]El Chicharito[/i] een stuk beter gewaardeerd.

[img]//uploads/javier-hernandez(manchester-united)(3).jpg[/img]

[b]1. Andrea Pirlo – Juventus[/b]
De inmiddels 35-jarige Andrea Pirlo maakte in 2011 de overstap van AC Milan naar Juventus. Voormalig Milan-manager Massimiliano Allegri besloot destijds om het contract van de middenvelder niet te verlengen. De onderwaardering van Pirlo is wellicht de grootste fout die Allegri in zijn carrière heeft gemaakt. De Italiaanse middenvelder leidde Juventus naar drie achtereenvolgende kampioenschappen, terwijl AC Milan steeds verder is afgezakt in de competitie.

[img]//uploads/andrea-pirlo(13-10-2014).jpg[/img]

Welke speler vindt jij het meest ondergewaardeerd?

  • Pirlo
  • Hernández
  • Busquets
  • Pogba
  • Pepe
  • Agger
  • Höwedes
  • Torres
  • Ramires
  • Carrick
4826+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie