Naar RKC vertrokken Obodai: “Ik werd gepest”

Soccernews

Voor Anthony Obodai komt zijn transfer naar RKC Waalwijk als een verlossing. De Ghanees haalt in het [i]Algemeen Dagblad[/i] hard uit naar zijn vorige werkgever Sparta. Hij geeft aan te zijn gepest door een deel van de spelersgroep, waardoor hij niet meer lekker in zijn vel zat.

Na het vertrek van vriend Ricky van den Bergh, die opmerkelijk genoeg al bij RKC speelt, zouden de pesterijen begonnen zijn. “Ricky van den Bergh nam het altijd voor mij op, maar die steun had ik niet meer. De kust was vrij om mij aan te pakken,” aldus Obodai.

“Ik kon niet meer bij Sparta blijven. Ze willen me nu in een kwaad daglicht zetten bij de supporters, verzinnen dingen over me. Ik zou schulden hebben bij mijn medespelers, grote privé-problemen. Het is allemaal niet waar. Ik hield van Sparta en de supporters, maar een deel van de spelersgroep heeft me weggepest.”

Bij RKC Waalwijk hoopt Obodai, die Yuri Rose en Denny Schenkel min of meer als schuldigen aanwijst, weer te kunnen laten zien hoe goed hij is.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie