Burgemeester Amsterdam noemt ontbreken Ajax-fans ‘blamage’

Soccernews

‘Een blamage’, zo noemt burgemeester Eberhard van der Laan het ontbreken van Ajax-supporters in Eindhoven. De fans van de Amsterdamse club kunnen door werkzaamheden aan het spoor richting Eindhoven niet komen.

In [i]Het Parool[/i] spreekt Van der Laan, burgemeester van Amsterdam, zich uit over de situatie. Hij noemt het allereerst een ‘blamage’. “Ik heb steeds gezegd dat we niet de supporters moeten straffen voor een probleem dat begon met werkzaamheden aan het spoor. Zeker omdat Ajax-fans zich de laatste tijd juist erg goed gedragen. Kennelijk is de hindermacht in Nederland te goed georganiseerd”, zo liet Van der Laan weten in de gemeenteraad.

Zondag zal het uitvak in het Philips Stadion leeg blijven. Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven heeft diverse opties afgewezen om alsnog supporters van Ajax naar het duel met PSV te laten komen. Een buscombi ging niet door. Eerst met de bus en vervolgens het laatste stuk met de trein was eveneens geen goede manier van reizen voor Van Gijzel.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie