’20 miljoen voor Marokko-uitblinker’

Foto: ’20 miljoen voor Marokko-uitblinker’

Hakim Ziyech en Nordin Ambrabat waren niet de enige spelers van Marokko die hun naam vestigden deze winter. Ook Azzidine Ounahi wist zich in de kijker te spelen, en niet bij de minste clubs.

De aanvallende middenvelder van Angers SCO uit de Ligue 1 lijkt hoe dan ook een mooie transfer te gaan maken. De grote verrassing aan Marokkaanse kant mocht zich al heugen op de interesse van FC Barcelona. De Catalanen lijken echter af te haken in de race, weet Mundo Deportivo.

Barça heeft een dure transferzomer achter de rug. Met moeite werden alle aankopen geregistreerd en zo lang er geen nieuwe grote uitgaande transfers plaatsvinden, lijken versterkingen voorlopig uitgesloten.

Angers zou vanaf twintig miljoen euro de gesprekken met geïnteresseerde ploegen willen openen. Verschillende Premier League-ploegen, Sevilla FC en Napoli zouden hun pijlen op een winterse transfer hebben gericht.

Ervan uitgaande dat er flink tegen elkaar opgeboden zal worden, kan ook de Franse club de winnaar worden van de vierde plek van Marokko. De club droomde er even van om te verlengen met Ounahi, maar lijkt eieren voor zijn geld te kiezen in de komende transferperiode.

Angers degradeert uit Ligue 1

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

235+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie