Livestreams bij bookmakers Nederland

Als je gaat wedden op voetbal wil je de wedstrijd natuurlijk ook zien. Dit kan vaak op de website van de bookmaker zelf via een livestream. Op deze pagina lees je alles over livestreams bij bookmakers in Nederland.

Wat zijn livestreams?

Livestreams zijn live-uitzendingen van sportevenementen die rechtstreeks op de website van de bookmaker worden uitgezonden. Deze streams zijn beschikbaar voor iedereen met een account bij de betreffende bookmaker. Nadat je bent ingelogd kun je via de website de sportwedstrijden bekijken terwijl ze gespeeld worden.

Hoe werken livestreams bij bookmakers?

Nadat je je hebt geregistreerd bij de bookmaker en je account is aangemaakt, kun je naar de sectie ‘livestreams’ gaan en de evenementen selecteren die je wilt bekijken. Zodra je een evenement hebt geselecteerd, wordt de livestream gestart en kun je het evenement in real-time bekijken. Het enige wat je nodig hebt is een goed internetverbinding.

Wat zijn de voordelen van het bekijken van Livestreams bij bookmakers?

Het grote voordeel van livestreams is dat je de wedstrijden overal kunt bekijken, vanuit huis, op kantoor stiekem tijdens werktijd of zelfs onderweg in het openbaar vervoer (mits je internet goed genoeg is). Je hoeft niet naar het stadion te gaan of naar een café om de wedstrijd te kijken. Je bespaart dus een ticket voor de wedstrijd of een abonnement voor een televisiekanaal dat de wedstrijd ook uitzendt. Bovendien zijn niet alle competities live te zien op de Nederlandse televisie, maar via de livestreams van de bookmakers kun je zelfs de Australische, Finse en Griekse competitie bekijken.

Live wedden met behulp van livestreams

Door mee te kijken met de wedstrijd wordt live wedden vele malen interessanter. Dit betekent dat je inzet op sportweddenschappen terwijl de wedstrijd bezig is. Live wedden is een spannende manier van wedden, omdat je midden in de actie zit. Het kan heel lucratief zijn, als je op het juiste moment de juiste live bet aangaat. Daarvoor is het wel een vereiste dat je de wedstrijd kijkt, anders ben je al snel te laat of heb je geen goed beeld van het spel en de kansen.

Tips voor wedden met een livestream

  • Maak op tijd een account aan zodat je voorbereid bent wanneer de wedstrijd begint.
  • Bekijk de systeemvoorwaarden. Bookmakers gebruiken vaak Flash of HTML5 en vereisen mogelijk dat je een plug-in hiervan op je laptop of telefoon hebt.
  • Download de app van een bookmaker voor een gebruiksvriendelijke ervaring.
  • Zorg voor een goede internetverbinding en gebruik een apparaat met een groot scherm om de livestream te bekijken.
  • Maak gebruik van de live weddenschappen die beschikbaar zijn tijdens de livestreams voor meer spanning en winstkansen.

Kwaliteit van livestreams bij bookmakers

De videokwaliteit van livestreams bij bookmakers is over het algemeen goed. Als je een goede verbinding hebt, krijg je scherpe beelden te zien en helder geluid op de achtergrond. Er zit vaak geen commentaar bij. Voor onbekende voetbalcompetities kan het lastig zijn om een goede stream te vinden, maar toch slagen de bookmakers hier over het algemeen wel in. Het aanbod van livestreams is daardoor uitgebreider dan op andere websites waar je gratis voetbal kan streamen, wat vaak ook nog illegaal is omdat die kanalen de rechten niet hebben.

Van welke sporten bieden bookmakers livestreams aan?

Bookmakers bieden livestreams aan van vrijwel alle sportevenementen, waaronder voetbal, tennis, basketbal, honkbal, paardenraces, ijshockey, American Football, golf, volleybal, tafeltennis, darts, snooker, autosport en cricket. Dit zijn de meest populaire sporten om op te wedden en dus ook het meest interessant voor een livestream.

Welke bookmakers biedt welke livestreams aan?

Hieronder vind je een overzicht van de landen waarvan onze favoriete bookmakers de voetbalcompetities uitzenden.

Voetbal livestreams bij bet365

Australië, Argentinië, België, Bolivia, Brazilië, China, Colombia Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, India, Indonesië, Internationaal, Italië, Japan, Kroatië, Letland, Macau, Maleisië, Mexico, Mongolië, Nepal, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Zuid-Korea, Zweden.

Voetbal livestreams bij BetCity

Australië, België, Brazilië, Chili, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrij, Italië, Japan, Kroatië, Mexico, Polen, Portugal, Schotland, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten, Wit-Rusland, Zweden, Interlands, Europese toernooien

Voetbal livestreams bij Unibet

Onder andere: Engeland, België, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Peru, Slovenië, Australië, Japan, Zuid-Korea, China, Verenigde Staten en meer!

FAQ over livestreams bij bookmakers

Is livestreaming bij een bookmaker gratis?

De livestreams bij bookmakers zijn gratis voor geregistreerde gebruikers. Je hoeft hier niet extra voor te betalen. Wel moet je bij sommige bookmakers een minimumbedrag op je account hebben staan of inzetten op de wedstrijd om mee te kijken. Dit verschilt per online bookmaker.

Moet ik geld inzetten op een wedstrijd om een livestream te bekijken?

Je hoeft niet altijd te wedden op een evenement om gebruik te mogen maken van een livestream. Dit verschilt echter per bookmaker, dus check vooraf de algemene voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent. Bij TOTO en bet365 moet je bijvoorbeeld in de afgelopen 24 een bet hebben geplaatst op een willekeurig evenement. Maar ook het hebben van saldo op je account is voldoende om livestreams te mogen kijken.

Moet ik storten om livestreams te kijken bij de bookmakers?

Bij sommige bookmakers moet je een eerste storting hebben gedaan voordat je livestreams kunt bekijken, bijvoorbeeld bij LiveScore Bet. Bij  Circus en BetCity zijn de livestreams toegankelijk voor alle klanten. Bij TOTO en bet365 moet je bijvoorbeeld in de afgelopen 24 een bet hebben geplaatst op een willekeurig evenement.

Welke software heb ik nodig om livestreams te bekijken?

De software die je nodig hebt om livestreams te bekijken varieert per bookmaker en het apparaat dat je gebruikt. Vaak heb je Adobe Flash Player of HTML5 nodig op je computer. Om mobiel te kijken kun je het beste de app van de bookmaker downloaden.

Is online streamen bij bookmakers legaal?

Veel bookmakers hebben licenties om sportevenementen en wedstrijden legaal uit te zenden. In tegenstelling tot veel andere website waar je wedstrijden gratis kunt streamen ben je dus niet illegaal bezig.

Welke bookmakers heeft livestreams van de Champions League?

Het hoofdtoernooi van de Champions League is vanwege de verdeling van de uitzendrechten niet beschikbaar bij online bookmakers. TOTO en BetCity zenden wel de kwalificatiewedstrijden uit. De groepsfase en knock-outwedstrijden kun je dus niet bekijken via livestreams bij bookmakers.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie