WK-spel door SoccerNews.nl: wedstrijdreglement

De organisator van de wedstrijd

Better Collective A/S, Toldbodgade 12 Copenhagen K, 1253 Denemarken, de eigenaar van de website soccernews.nl (Better Collective, de website, wij, ons, onze) en haar dochteronderneming Better Collective Netherlands BV, Keizersgracht 241, 1016EA Amsterdam, Nederland (de “Organisator”) organiseren samen een online wedstrijd: WK-spel door SoccerNews.nl (“Wedstrijd” of de “Predictor”), die helemaal gratis is.

Geschiktheid

 1. Om deel te nemen aan de Competitie dient een deelnemer een account aan te maken op soccernews.nl .
 2. Deelnemers moeten ouder zijn dan 24 jaar op de datum van het aanmaken van het account op onze Website.
 3. De wedstrijd staat open voor inwoners van Nederland.
 4. Om deel te nemen aan de Wedstrijd moeten deelnemers akkoord gaan met het Wedstrijdreglement en het Privacybeleid, beide gepubliceerd op de Website soccernews.nl .
 5. Medewerkers, freelancers en merkambassadeurs die door Better Collective zijn ingehuurd, direct of via intermediaire bedrijven, mogen deelnemen aan de Wedstrijd, maar komen niet in aanmerking voor het winnen van de prijzen.

Begin en sluitingsdatum

 1. De Competitie begint op zondag 20 november 2022 en wordt gespeeld in drie Competitiefasen.
 2. Tijdens de FIFA Wereldbeker 2022, in de periode van 20/11/2022 – 18/12/2022, zullen we op onze Website een combinatie van wedstrijden publiceren die voor elke fase zijn gepland.

Hoe deelnemen

 1. Deelname aan de wedstrijd is geheel gratis.
 2. Elke gebruiker kan slechts één account gebruiken om voorspellingen te plaatsen.
 3. Elke gebruiker kan slechts één keer deelnemen per wedstrijdfase.
 4. Voordat de wedstrijd officieel begint, wordt de deelnemer gevraagd een vraag te beantwoorden (“tiebreak-vraag”) die zal dienen om de winnaar te bepalen in het geval van een gelijkspel.
 5. Aan het begin van elke fase publiceren we op onze website een combinatie van games die voor de fase zijn gepland. Voor elke geselecteerde wedstrijd moet je de juiste score van de wedstrijd voorspellen.
 6. U kunt uw voorspellingen uiterlijk 5 minuten voordat het geselecteerde spel begint, wijzigen. Het is niet mogelijk om voorspellingen te bewerken nadat het spel is vergrendeld.
 7. Onduidelijke of onvolledige voorspellingen worden niet in aanmerking genomen.
 8. In het geval dat een wedstrijd wordt afgelast, zijn de punten met betrekking tot die wedstrijd ongeldig .
 9. De gebruikers die aan alle competitiefasen hebben deelgenomen, komen in aanmerking voor de jackpotprijs aan het einde van de competitie.
 10. De deelnemers strijden om een jackpotprijs uit een pool van voorspellers georganiseerd op de volgende websites: Goal.pl , Bethome.gr , Rekatochklart.com , bettingexpert.com , apuestas-deportivas.es , wettfreunde.net , Soccernews.nl en Spilxperten. kom .
 11. De deelnemer kan ook een privécompetitie aanmaken om zijn prestaties te vergelijken met die van andere mensen binnen de competitie. De winnaars van privécompetities komen echter niet in aanmerking voor het winnen van een van de prijzen.

Bepalen van de winnaar

 1. De prijzen worden aan het einde van de wedstrijd toegekend op basis van de deelnemersrang en de onderstaande criteria.
 2. Het maximale aantal punten dat de deelnemer per WK-wedstrijd kan winnen is 21, en deze punten worden als volgt toegekend aan elke correcte voorspelling voor elke etappe:
 3. De juiste wedstrijduitslag: 8 punten;
 4. De juiste score van de thuisploeg: 4 punten;
 5. De juiste score van het uitteam: 4 punten;
 6. Extra punten voor het raden van de juiste score voor beide teams: 5 punten.
 7. Punten worden toegekend voor de reglementaire tijd van 90 minuten, zonder extra tijd of strafschoppen. De resultaten worden gevalideerd volgens de informatie op de officiële sites van die wedstrijden.
 8. De deelnemers worden per etappe gerangschikt volgens de volgende regels:
  1. De deelnemer met de hoogste score wordt als eerste gerangschikt, dus met het hoogste aantal punten.
  1. Als het aantal punten voor twee deelnemers gelijk is in de algemene competitie, zal het antwoord op de tiebreakvraag degene zijn die de winnaar zal bepalen. Degene die het dichtst bij het werkelijke aantal doelpunten op het WK zit, wint.
 9. Als de tiebreakvraag de winnaar niet kan bepalen (omdat de antwoorden gelijk zijn of omdat het toernooi nog niet voorbij is), wint de deelnemer die de meeste voorspellingen heeft gedaan.
 10. Als het aantal punten, de tiebreaker-antwoorden en het totale aantal voorspellingen allemaal gelijk zijn, wordt de deelnemer die zich als eerste heeft aangemeld hoger gerangschikt en wint de prijs.
 11. De prijzen worden aan het einde van de wedstrijd uitgereikt. De deelnemers worden gerangschikt volgens bovenstaande regels.
 12. Indien de door Better Collective ingehuurde medewerkers, freelancers of merkambassadeurs hoger scoren, wordt de prijs toegekend aan de volgende persoon in het klassement voor die specifieke fase van de Competitie.
 • In geval van ongeschiktheid wordt de prijs toegekend aan de volgende persoon in het klassement voor die specifieke fase van de Competitie.
 • Alle deelnemers aan deze wedstrijd, inclusief de deelnemers die deelnemen aan de wedstrijd georganiseerd op de volgende websites: Goal.pl , Bethome.gr , Rekatochklart.com , bettingexpert.com , apuestas-deportivas.es , wettfreunde.net , Soccernews.nl en Spilxperten.com komen in aanmerking om mee te dingen naar de JACKPOT-prijs. Om de JACKPOT-prijs te winnen, moeten deelnemers aan alle volgende voorwaarden voldoen:
  • het juiste antwoord hebben op de tiebreakvraag.
  • alle correcte voorspellingen hebben voor elke gamescore tijdens alle competitiefasen. In het geval dat een of meer games worden gemist en er geen scorevoorspellingen worden gedaan, wordt de deelnemer gediskwalificeerd.
 • Als alle hierboven vermelde criteria voor de JACKPOT-prijs hetzelfde zijn voor twee of meer deelnemers, wordt de jackpot verdeeld onder de winnaars.
 • Als niemand alle spelscores voor alle fasen correct voorspelt, ontvangt niemand de jackpotprijs.
 • Het bedrag van de jackpotprijs kan variëren, afhankelijk van de lokale regelgeving.
 • Informatie over de naam van de winnaars van de Wedstrijd en de waarde van de prijzen zal op de Website worden gepubliceerd en de winnaars zullen ook worden geïnformeerd via het e-mailadres dat wordt gebruikt om een profiel op onze Website aan te maken. Winnaars krijgen de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de publicatie van hun informatie door een e-mail te sturen naar [email protected] .

prijzen en sponsor

 1. Prijzen worden aan het einde van de wedstrijd toegekend, inclusief de jackpotprijs.
 2. De prijzen worden aan de winnaars uitgereikt in samenwerking met de sponsor van deze wedstrijd, namelijk Betcity.nl (de “Prijssponsor”, “Betcity.nl”), meer specifiek Betent BV, de eigenaar van het merk betcity.nl (de “Betcity.nl”), statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de Johan Cruijff Boulevard 61, 1101 DL te Amsterdam. Prijssponsor heeft een vergunning om op afstand casinospelen en weddenschappen in Nederland te organiseren. De licentie met referentie: 1712/01.247822 is op 29 september 2021 door de Kansspelautoriteit verleend aan de Prijssponsor. Informatie over de levering van de prijzen vindt u in deze rubriek, in Art. 9.
 3. Aan het einde van de wedstrijd ontvangen de hoogst gerangschikte deelnemers de volgende prijzen:
RangPrijs
1e€1.500 Betcity.nl gratis weddenschappen + LG Oled (t.w.v. €1.000)
2e€ 1.000 Betcity.nl gratis weddenschappen + XBOX of PlayStation* (t.w.v. € 500)


* De winnaar kan kiezen tussen XBOX of PlayStation
3e€ 500 Betcity.nl gratis weddenschappen + FIFA 2023 (ter waarde van € 100)
4e€ 250 Betcity.nl gratis weddenschappen 
5e€ 250 Betcity.nl gratis weddenschappen 
6e-10e€120 Betcity.nl gratis weddenschappen 
11-20e€80 Betcity.nl gratis weddenschappen 
20e-50e€50 Betcity.nl gratis weddenschappen
50e-100e€40 Betcity.nl gratis weddenschappen 
 • Voor de JACKPOT-prijs kan de persoon die alle juiste voorspellingen heeft tijdens elke fase van de wedstrijd en het juiste antwoord op de tiebreakvraag de volgende prijs winnen:
RangPrijs
1e€ 90.000
 • Voor de voorwaarden die van toepassing zijn op de JACKPOT-prijs, verwijzen wij u naar de sectie: Bepaling van de winnaar , Art. 8, 9, 10 en 11.
 • De beheerder van de Website zal contact opnemen met de winnaars via de e-mail die hij/zij heeft gebruikt om een account aan te maken om de betaling binnen maximaal 14 dagen te regelen.
 • De winnaar moet de inloggegevens binnen maximaal 30 dagen na ontvangst van de e-mail van de Organisator overleggen. In het geval dat de deelnemer de deadline mist, wordt de prijs toegewezen aan de volgende geplaatste deelnemer op het leaderboard (wat betekent dat de 2e geplaatste speler nu de 1e zal zijn, de 3e geplaatste speler de 2e, de 4e geplaatste speler de 3e, enz).
 • De Organisator en de Prijssponsor overhandigen de verdiende prijzen binnen maximaal 30 dagen na het afrekenen en verifiëren van de winnaars.
 • De Organisator en de Prijssponsor zullen de prijzen op een van de volgende manieren aan de winnaars bezorgen, afhankelijk van de prijs in kwestie:
  • postbezorging op hun huisadres;
  • door hun Betcity- account; of
  • via bankrekening.

Relevante informatie die nodig is voor de levering van de prijzen wordt gevraagd aan de winnaars (bijv. bankrekeningnummer van de gebruiker als hij/zij een jackpot wint*, of Betcity.nl gebruikersnaam en e-mailadres als hij/zij gratis weddenschappen wint**, home adres als hij/zij een prijs in goederen wint, enz.)

*Als je de jackpot wint, kan het nodig zijn dat je een actieve bankrekening hebt bij een van de Nederlandse banken.

**Als je een prijs wint die bestaat uit gratis weddenschappen, maar momenteel geen account hebt bij onze Prijzensponsor Betcity.nl , kun je je op hun site registreren om je prijs te verzilveren. Houd er rekening mee dat registratie voor u als winnaar gratis is. U moet verplicht € 5 storten om uw account bij de prijssponsor te verifiëren, maar u kunt het volledige gestorte bedrag onmiddellijk opnemen. Zorg ervoor dat u hun algemene voorwaarden leest voordat u zich registreert en zorg ervoor dat u verantwoord speelt. Het is van vitaal belang om in gedachten te houden dat registratie noch het claimen van uw gratis weddenschapsprijs verplicht of vereist is. U kunt ervoor kiezen om uw gratis weddenschappen niet in te wisselen. In deze situatie ontvangt de volgende in aanmerking komende deelnemer op het leaderboard uw prijs.

 1. Prijzen zijn niet inwisselbaar, niet overdraagbaar en er wordt geen alternatief aangeboden.
 2. De betaling van de prijs, die bestaat uit gratis weddenschappen, is de verantwoordelijkheid van de prijssponsor. Als gevolg hiervan kan de Organisator op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de verdeling van de gratis weddenschappen onder de winnaars. De LG OLED-, Playstation/XBOX- en FIFA 2023-merchandiseprijzen worden daarentegen rechtstreeks aan de winnaars verstrekt door de Organisator, die exclusief verantwoordelijk is voor de juiste toewijzing ervan.
 3. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de verdiende prijzen te melden en te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die zijn vastgelegd door de belastingregels die op u van toepassing zijn. U dient samen met de Organisator deel te nemen aan het proces van het vaststellen van belastingverplichtingen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de verdiende bedragen te melden en te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die zijn vastgelegd in de fiscale regelgeving die op u van toepassing is. In het geval dat de Organisator belasting moet betalen, nemen we contact op met het lokale belastingkantoor in uw rechtsgebied, berekenen en betalen we eventuele belastingen met betrekking tot de prijs.
 4. De prijs is niet inwisselbaar, niet overdraagbaar en er wordt geen alternatief in contanten aangeboden.

Persoonlijke gegevens 

 1. De Organisator zal de persoonsgegevens van de deelnemers verwerken in overeenstemming met het Privacybeleid .
 2. Door deelname aan de Wedstrijd verklaren de deelnemers akkoord te gaan met de verwerking van de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, voorspellingen en tips. Verwerking van deze gegevens is noodzakelijk als u een apart account wilt aanmaken om zowel deel te nemen aan een Wedstrijd als voor de uitvoering van de Wedstrijd. Uw e-mailadres kan ook worden verwerkt voor het versturen van nieuwsbrieven als u zich hiervoor heeft aangemeld. De verwerking van uw persoonlijke naam, gebruikersnaam en e-mailadres is ook noodzakelijk om u te onderscheiden van andere deelnemers en om de winnaars van de wedstrijd publiekelijk bekend te maken vanwege transparantieredenen.
 3. In het geval dat u de prijs wint, kunnen we u vragen om een kopie van uw identiteitskaart, telefoonnummer, woonplaats en het e-mailadres en de gebruikersnaam waarmee u zich hebt geregistreerd voor een account op Betcity.nl. Het verwerken van deze gegevens is noodzakelijk voor de validatie van uw informatie, de verzending/levering van prijzen, het informeren van onze sponsor over uw winsten zodat hij de prijs aan u kan verzenden/afleveren, de betaling van de relevante belastingen en archiveringsdoeleinden.
 4. De door u verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van deze wedstrijd kunnen worden gedeeld met een externe ontvanger Thunderbite – een software waarmee de wedstrijd wordt georganiseerd. Die derde partijen, die ons helpen bij het verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten, worden beschouwd als gegevensverwerkers en zijn betrokken bij de verwerkingsactiviteiten op basis van relevante gegevensbeschermingsovereenkomsten, die zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn . Meer over hoe we uw gegevens delen en beveiligen in ons privacybeleid. 
 • We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen voor de duur van de wedstrijd en totdat de prijzen zijn geleverd of totdat u uw toestemming intrekt.     
 • Lees ons privacybeleid om kennis te maken met meer details , onder meer over het verwerken van uw persoonlijke gegevens, met wie we de persoonlijke gegevens delen, en met uw rechten en onze verplichtingen onder de regels voor gegevensbescherming.

Schending van de regels

 1. Als u meer dan één account aanmaakt of jonger bent dan 24 jaar, wordt de gebruiker automatisch uitgesloten van deelname voor prijzen.
 2. Als de spelscore niet wordt voorspeld (minstens 5 minuten voor het begin van elk spel), kan de gebruiker niet deelnemen aan het winnen van de JACKPOT-prijs.
 3. Elke poging om het Predictor-systeem te misbruiken is verboden en zal resulteren in een accountopschorting en diskwalificatie van de Predictor.
 4. Sancties zijn onder meer het ongeldig verklaren/verwijderen van voorspellingen, diskwalificatie van de wedstrijd, waarschuwingen over gedrag, tijdelijke uitsluitingen voor deelname en in bepaalde omstandigheden permanente blokkering van de toegang tot de Predictor op de website.
 5. De hoogte van een sanctie wordt bepaald door de ernst van de overtreding en of de deelnemer een recidivist is. Zaken worden beoordeeld op individuele verdienste en beslissingen van onze administratie zijn definitief en moeten worden gerespecteerd.
 6. Als een verdachte activiteit of een overtreding van de regels meer dan eens gebeurt, behouden we ons het recht voor om het account van een frauderende gebruiker op te schorten.
 7. In geval van verdachte activiteit of overtreding van de regels door de eerder aangekondigde winnaar, wordt de winnaar geschorst en wordt de prijs toegekend aan de volgende persoon in het klassement voor die specifieke fase van de wedstrijd.

Verzoek voor verduidelijking / Klachten

 1. Alle problemen of twijfels die geen duidelijke richtlijnen hebben in de bovenstaande regels, zullen naar goeddunken van onze administratie worden behandeld. 

Als u om opheldering wilt vragen of sommige van onze beslissingen wilt betwisten, kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar: [email protected]

 • Op eventuele juridische geschillen is Nederlands recht van toepassing en zal worden beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter.

Eindnoten

*Deze competitie wordt niet onderschreven, noch gesponsord door, noch gelieerd aan het 2022 FIFA World Cup Tournament.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken wijzigingen aan te brengen in de regels van de wedstrijd en zullen gebruikers op de hoogte stellen van belangrijke wijzigingen door een bericht op de website te plaatsen.