‘Dubbel Ajax-drama op komst’

Foto: ‘Dubbel Ajax-drama op komst’

Je kunt toch wel stellen dat Ajax de laatste jaren op een goede manier wordt geleid, en dat komt natuurlijk voor een groot gedeelte op het conto van directeur voetbalzaken Marc Overmars. Mogelijk staat hij echter voor een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA…

Het gaat de laatste tijd dramatisch met Arsenal, waar de voormalige linksbuiten gloriedagen beleefde. Misschien ziet Overmars het wel als zijn plicht om de Gunners uit het slop te trekken. Zijn oud-teamgenoot Ray Parlour onthult in ieder geval in een radio-uitzending van talkSPORT: “Overmars appte en vertelde mij: O Ray, ik moet terugkeren en de club helpen!”

Coach Mikel Arteta staat onder druk in het Emirates Stadium, maar dat geldt óók voor technisch directeur Edu: “De rol van technisch directeur is zeer belangrijk en ze zijn voor Edu gegaan. Het halen van nieuwe spelers is een belangrijke taak, voor welke club dan ook. Ik weet niet wat zijn relatie met Arteta is, ik heb geen contact met ze. Ik ken Edu als speler en hij speelde voor winnende teams. Hij weet waarschijnlijk wat Arsenal nodig heeft, maar het is meer of je een speler kan overtuigen of niet. Als je niet in Europa speelt, hoe kan je dan spelers overtuigen?”

Parlour vervolgt: “Iedereen wil in de Champions League of de Europa League spelen. Het is heel moeilijk. Je zal meer dan de gebruikelijke prijs moeten betalen en dat hebben ze waarschijnlijk bij een paar spelers ook gedaan.”

Omar Momani, cartoonist namens FOX Sports en Goal, speculeert alvast over een opvolger voor Arteta…

Zie jij Overmars naar Arsenal vertrekken?

  • Ik wel
  • Ik niet
1243+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie