De Ceulaer: “Ik ga me laten zien in België”

Soccernews

Na zes jaar afwezigheid keert Benjamin de Ceulaer terug in de Belgische competitie. De aanvaller verruilde RKC Waalwijk transfervrij voor Lokeren, waar hij een goed gevoel bij heeft. “Dat had ik meteen toen ik met de mensen van Lokeren praatte”, zegt De Ceulaer in [i]Het Laatste Nieuws[/i].

“Ik ben dolblij dat ze veel vertrouwen in me hebben. Ik ben per slot van rekening toch een tijdje weggeweest. Ik wil me hier in België meteen tonen”, aldus [i]Benji[/i]. “Ik ben er honderd procent zeker van dat het komende jaar een stuk beter zal worden. Ik heb het zwaar gehad, absoluut. Maar ik heb er lessen uit getrokken. De grootste van allemaal? Dat het er in de voetbalwereld niet toe doet hoe goed of hoe sterk je bent, maar hoe hard je kan incasseren.”

De Ceulaer speelde vijf seizoenen bij RKC, waarvan drie in de Eredivisie. Tussendoor voetbalde de vleugelspeler één jaar voor Feyenoord, maar daar kon hij niet overtuigen. Voordien kwam de Belg uit voor Sint-Truiden.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie