Lang en Neymar vergeleken: “Voetbaltechnisch, maar ook zijn maniertjes”

Foto: Lang en Neymar vergeleken: “Voetbaltechnisch, maar ook zijn maniertjes”

L’Équipe vindt Noa Lang veel weg hebben van Neymar. De Nederlandse vleugelaanvaller van Club Brugge lijkt volgens de Franse sportkrant op de vedette voetbaltechnisch, wat betreft fysieke kenmerken en ook zijn gedrag.

L’Équipe blikt vooruit op de Champions Leauge-wedstrijd van dinsdagavond tussen Paris Saint-Germain en Blauw-Zwart. Daarin vooral veel aandacht voor Lang. “Met zijn balbehandeling, het steeds opzoeken van de dribbel, een explosiviteit die je niet zou verwachten van zo’n fijnzinnige voetballer en ook met zijn blonde lokken en het nummer tien op de rug, doet Lang wel degelijk wat denken aan een jonge Neymar”, klinkt het. 

“Op z’n 22ste heeft hij niet de vroegrijpheid van een Neymar – twee jaar geleden speelde hij zelfs nog bij de reserven van Ajax. Maar sinds zijn transfer naar Brugge heeft hij die verloren tijd ingehaald”, besluiten de Fransen.

De vorige ontmoeting in de groep eindigde verrassend in een gelijkspel, waarbij Lang een van de uitblinkers was. In de laatste maanden presteerde de Oranje-international niet geweldig, al is het de meest recente duels weer wat beter. De Zuid-Hollander kwam vooral in het nieuws met zijn ‘maniertjes’. Bijvoorbeeld bij het juichen na zin goals en in interviews.

Scoort Lang vanavond in het Parc des Princes? Vijf keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Lijkt Lang echt op Neymar?

  • 100%
  • Zeker niet
51+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie