F-Side bedreigt ‘hoop stront’ Halsema: ‘Beraden ons op keiharde acties’

Foto: F-Side bedreigt ‘hoop stront’ Halsema: ‘Beraden ons op keiharde acties’

De F-Side heeft op Instagram laten weten ‘keiharde acties’ voor te bereiden om de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema de stad uit te krijgen. De harde kern van de Ajax-fans is helemaal klaar met Halsema, die een ‘hoop stront’ wordt genoemd.

Het bericht is gepost naar aanleiding van restricties van Halsema rondom de wedstrijd Ajax – Liverpool vanavond. De wedstrijd wordt vanwege corona zonder publiek gespeeld, maar ook een ludieke actie van supporters werd verboden.

De supporters wilden ‘als opwarmertje’ de spelersbus van Ajax opwachten en een erehaag met Bengaalse fakkels vormen vanaf de snelweg tot aan het Arenadek. Volgens hen gaf Halsema eerder vandaag aan dat dit geen probleem was, maar werd de actie later toch verboden door de gemeente.

De F-Side schrijft: “Nou troela, je bent gewoon een hoop stront. Je zoontje loopt met een pistool door de stad, waar je 2 huizen hebt gehad. Wij gaan ons nu beraden op keiharde acties, want je moet heel snel oprotten uit onze mooie stad!”

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoe ver laten we haar onze stad afbreken? Vanavond is het de wedstrijd waar jarenlang door ons naar uitgekeken is. Ons AFC AJAX versus Liverpool FC. Ofwel de F-SIDE tegen de Spion Kop! Helaas door de Corona epidemie zonder toeschouwers. Als opwarmertje hadden we het plan om met een aantal mensen, wanneer de AJAX spelersbus arriveerde, een ere haag te vormen met Bengaalse fakkels vanaf de snelweg tot aan het Arena dek. Met een afstand van 2 meter tussen elkaar, dit om de regels met betrekking tot het covid-19 virus in acht tenemen, dichterbij heeft geen nut want dat heeft geen effect met de fakkels. Hedenochtend was dit voor die trol op de Stopera geen probleem. Maar aangezien het rapport over de BLM demonstratie lekker tactisch vanmiddag is uitgebracht, en ze tot aan de grond toe afgemaakt is op haar communiceren en leiding geven aan onze stad schijt ze nu in haar broek en heeft ze dit verboden. Er word politie, me en stillen, gestationeerd bij het hotel en stadion. Wil ze hiermee nu ineens wel gaan handhaven? Rellen uitlokken zoals tegen Juventus? Wij denken dat zelfs 1312 hier niet op zit te wachten en dit een tactische blunder van jewelste vindt. Het blijkt uit haar handelen dat ze in haar broek schijt en ons als leidend voorwerp wil gebruiken om te handhaven en te laten zien: ik ben de baas in de stad. Nou troela la, je bent gewoon een hoop stront. Je zoontje loopt met een pistool door de stad, waar je 2 huizen hebt gehad iets wat verboden is voor elke Amsterdammer. Eberhard had 1 opdracht voor je: wees zuinig op de stad en zorg voor elkaar. Jij breekt alles af wat hij heeft opgebouwd!!! Wij gaan ons nu beraden op keiharde acties, want je moet heel snel oprotten uit onze mooie stad!!!!

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

Hier moet keihard tegen worden opgetreden

  • Eens
  • Oneens
1585+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:18
89+
Ajax krijgt nú al slecht Klassieker-nieuws
12:35
396+
John van ‘t Schip stopt ermee als Ajax-trainer
12:31
164+
Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’
12:27
58+
‘Gigadrama voor Hélène Hendriks’
12:00
65+
Conditie Feyenoord voorkomt rampseizoen
11:50
78+
Vink waarschuwt Koeman: ‘Daar hebben we niet de spelers voor’
11:30
23+
‘Droomtransfer voor Huijsen in de maak’
11:15
98+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
10:50
59+
Oranje-international droomt van terugkeer naar FC Groningen
10:30
22+
Cannavaro baalt van missen trainersklus: ‘Had het gratis gedaan’
10:15
89+
Mauro Jr. geniet van rol als publiekslieveling: ‘Dat is iets geweldigs’
10:00
386+
‘Corruptie zit Giménez in de weg bij Mexico’
09:50
100+
Dries Mertens neemt pensioenbesluit
09:30
52+
Ajax Vrouwen gemotiveerd na CL-exit: ‘Moet niet eenmalig zijn’
09:15
131+
Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’
08:50
427+
Xavi Simons aangepakt na ‘zielige’ mediaboycot
08:30
50+
Bas Kuipers beging bijzondere carrièreswitch: ‘Het is echt magisch’
08:10
293+
‘Ajax geïnteresseerd in Villa-talent na Europese ontmoeting’
07:45
768+
Van ‘t Schip duidelijk over toekomst Ajax: ‘Dat moet hij beslissen’
07:27
320+
‘Nieuwe trainersklus Van Nistelrooij aanstaande’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie