De beste voetbaluitzendingen van deze week: Krakers alom!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Krakers alom!

De laatste week van september is aangebroken en de herfst is officieel begonnen. Nu het weer langzaam maar zeker dramatisch wordt, kleden we ons warm aan en kruipen we in de avonden weer lekker voor de televisie. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week!



Maandag 28 september 



Op de laatste maandag van september wordt de week ingeluid met niet drie, maar vier leuke uitzendingen. Naast drie wedstrijden die op het programma staan, is er namelijk ook een special te vinden op FOX Sports 3. Deze staat volledig in het teken van Leroy Sané die terug is gekeerd naar de Bundesliga. Hij speelt sinds deze zomer voor Bayern München.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 28 september hieronder: 


18.35 uur op FOX Sports 1: Jong Ajax – Excelsior, 20.03 uur op FOX Sports 3: Bundesliga Special: Sané terug in de Bundesliga, 20.35 uur op Ziggo Sport: Liverpool – Arsenal, 21.00 uur op FOX Sports 1: Telstar – FC Den Bosch

Toch is het Jong Ajax dat tegen Excelsior uitkomt iets na half zeven, waarmee we de avond aftrappen. De wedstrijd is één van de laatste in al weer de vijfde ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax staat met slechts drie punten stijf op plek 18, terwijl Excelsior met zes punten op plek negen staat. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden.



Voor Jong Ajax is de negende plek binnen handbereik als er gewonnen wordt, terwijl Excelsior naar de vierde plek kan stijgen op de ranglijst. Natuurlijk zijn de clubs daarvoor wel afhankelijk van de andere uitslagen die later op de avond bekend worden. Telstar speelt immers om 21.00 uur tegen Den Bosch. De nummer zes Telstar kan daarmee op tien punten komen en derde worden, terwijl Den Bosch tevens op negen punten de avond kan eindigen.

Toch is de mooiste wedstrijd van de avond te aanschouwen om iets na half negen. Dan wordt er aangelegd op Ziggo Sport voor een kraker in de Premier League. Liverpool trekt op Anfield ten strijde tegen Arsenal. De winnaar van deze titanenstrijd zal de seizoensstart mogen bestempelen als uitermate succesvol, terwijl de verliezer de eerste punten van het seizoen in rook op ziet gaan.




Dinsdag 29 september



De dinsdag is een niet te missen dag voor voetballiefhebbers. In de Spaanse La Liga staat een mooi affiche op fans te wachten vroeg in de avond. Iets voor zeven begint dan namelijk Real Sociedad tegen Valencia CF. Kort voor het einde van die Spaanse pot is daarna een kraker te zien in Engeland. Er wordt gestreden om de League Cup tussen Tottenham Hotspur en Chelsea!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 september hieronder:


18.35 uur op FOX Sports 1: FC Eindhoven – Roda JC, 18.55 uur op Ziggo Sport: Real Sociedad – Valencia CF, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: League Cup: Tottenham Hotspur – Chelsea


Woensdag 30 september



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders op deze op de laatste woensdag van september. De dag staat in het teken van wedstrijden, te beginnen met SD Huesca tegen Atlético Madrid. Later op de avond komen ook Real Madrid en Real Valladolid nog tegen elkaar in actie, terwijl Lazio – Atalanta voor een mooie kraker in de Serie A zorgt. Het hoogtepunt van de avond is echter de DFL Supercup die een nieuwe winnaar ontmoet. Bayern München neemt het op tegen Borussia Dortmund. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 september hieronder: 


18.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: SD Huesca – Atlético Madrid, 20.05 uur op FOX Sports 1: DFL Supercup: Bayern Munchen – Borussia Dortmund, 20.40 uur op Ziggo Sport: Lazio – Atalanta, 21.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Real Madrid – Real Valladolid


Donderdag 1 oktober



Donderdagavond trappen we af met Europees voetbal tussen niemand minder dan PSV dat op bezoek is bij Rosenborg BK. Beide clubs strijden om een plekje te bemachtigen in de Europa League. Toch schakelen we al om 18.00 uur in op Ziggo Sport Voetbal om de loting van de Champions League te volgen. Later op de avond is wederom de kraker tussen Liverpool en Arsenal te zien, waarbij dit keer om de League Cup gestreden wordt. Ook Koemans Barcelona komt in actie. Celta de Vigo is de tegenstander.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 1 oktober hieronder: 


18.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: loting groepsfase, 18.30 uur op SBS6: UEFA Europa League: Rosenborg – PSV, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: League Cup: Liverpool – Arsenal, 21.25 uur op Ziggo Sport: Celta de Vigo – FC Barcelona


Vrijdag 2 oktober



We sluiten de week af met een enigszins prima vrijdagavond. Deze week wordt er namelijk wel alweer begonnen aan een nieuwe ronde in de Eredivisie, waarin FC Utrecht en sc Heerenveen het tegen elkaar opnemen. De koploper en Utrecht hebben in het verleden bewezen aan elkaar gewaagd te zijn en dus is dit een wedstrijd die je als Eredivisie-fan niet wil missen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 2 oktober hieronder: 


13.00 uur op FOX Sports 1: Europa League Loting, 18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 18.35 uur op FOX Sports 3: Go Ahead Eagles – Jong Utrecht, 20.00 uur op FOX Sports 2: FC Utrecht – sc Heerenveen


Toch trapt de dag al om 13.00 uur af op FOX Sports 1. Dan is namelijk de Europa League Loting. Hoewel Willem II niet meer meedoet, is de kans nog steeds aanwezig dat we moeten inschakelen voor PSV. Tevens heeft AZ zichzelf geplaatst voor de groepsfase en dus hopen we dat er een gunstig Europees avontuur voor de club te wachten staat.



De avond staat overigens ook in het teken van de Keuken Kampioen Divisie. FOX Sports heeft wederom een schakelprogramma dat zich op één wedstrijd richt. Ondertussen worden de belangrijke momenten van andere wedstrijden door de uitzending gemixt, zodat jij niets hoeft te missen. 

Toffe week?

  • Zeker
  • Nee
27+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie