‘Berghuis heeft duidelijk antwoord voor Inter Miami’

Foto: ‘Berghuis heeft duidelijk antwoord voor Inter Miami’

Vandaag werd bekend dat Inter Miami serieuze interesse heeft in Steven Berghuis. Het is echter nog maar de vraag of de linkspoot heil ziet in een transfer naar Amerika.

Het doorgans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt meldt namelijk: “Zoals eerder gemeld door FTM werd er deze transferzomer geïnformeerd naar de diensten van Steven Berghuis vanuit de Bundesliga, Serie A en de MLS. Één van de clubs die hieruit informeerden is inderdaad Inter Miami geweest. The Pinks zijn echter niet concreet geworden.”

“Daarbuiten prefereert Berghuis geen intercontinentale transfer, maar een sportieve transfer. Vandaag checkte FTM bovenstaande feiten nog na: Er speelt nog helemaal niets concreets rond de 28-jarige rechtsbuiten. De transfermarkt is nog geopend tot dinsdag 6 oktober 23:59.”

Vermoedelijk prefereert Berghuis een Euroepse topcompetitie omdat hij in 2021 er bij wil zijn met Oranje op het EK; zijn kansen daarop zullen flink slinken als hij besluit in de lager aangeschreven MLS aan de slag te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals eerder gemeld door FTM werd er deze transferzomer geïnformeerd naar de diensten van Steven Berghuis vanuit de Bundesliga, Serie A en de MLS. Één van de clubs die hieruit informeerden is inderdaad Inter Miami geweest ?? The Pinks zijn echter niet concreet geworden. Daarbuiten prefereert Berghuis geen intercontinentale transfer, maar een sportieve transfer. Vandaag checkte FTM bovenstaande feiten nog na: Er speelt nog helemaal niets concreets rond de 28-jarige rechtsbuiten. De transfermarkt is nog geopend tot dinsdag 6 oktober 23:59.

Een bericht gedeeld door ????????? ????????????? (@feyenoord.tm) op

Zou jij naar Inter Miami gaan, als je Berghuis was?

  • Ja
  • Nee
1223+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie