De beste voetbaluitzendingen van deze week: Tijd voor de play-offs!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Tijd voor de play-offs!

Sneller en sneller verdwijnen de dagen in de achteruitkijkspiegel. September is alweer bijna voorbij en we september 2020 is al weer bijna voorbij. Voor het zover is, hebben we eerst nog een volle week voetbalpret te gaan. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week. 



Maandag 21 september 



Maandag staat volgepland met voetbalwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, Premier League en Serie A. De Italiaanse competitie is weer van start gegaan, terwijl de Premier League zijn tweede ronde deze avond afsluit. De Keuken Kampioen Divisie is daarentegen al weer drie speelrondes bezig. De vierde wordt met de laatste wedstrijden vandaag afgerond.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 21 september hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: Jong AZ – De Graafschap, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: AC Milan – Bologna, 21.00 uur op FOX Sports 1: Jong FC Utrecht – NAC Breda, 21.05 uur op Ziggo Sport: Wolverhampton Wanderers – Manchester City


Jong AZ trapt de voetbalweek af met een duel tegen De Graafschap. De club uit Doetinchem heeft titelaspiraties, maar moet dan wel Jong AZ aan de kant zetten. Met slechts twee wedstrijden gespeeld (beide gewonnen), mag wel gesproken worden van een goede vorm. Datzelfde kan niet over Jong AZ gezegd worden. De club uit Alkmaar won slechts één keer in drie wedstrijden.



Ook Jong FC Utrecht speelt een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op de maandagavond. Tegen NAC Breda wordt alles uit de kast gehaald om het de titelkandidaat heet onder de voeten te maken. Het beloftenelftal uit Utrecht heeft eerder dit seizoen al laten zien dat stunten mogelijk is met de winst op Volendam. Of hetzelfde bij NAC kan gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag.



Wie geen zin heeft in de Keuken Kampioen Divisie kan natuurlijk ook kiezen voor een toffe wedstrijd uit de Serie A. AC Milan neemt het in eigen huis op tegen Bologna. Gezien het de eerste wedstrijd van het seizoen is, heerst er veel onzekerheid over hoe beide clubs zullen presteren.



Datzelfde kan niet helemaal worden gezegd over de Premier League. Daar komt Wolverhampton Wanderers in actie op eigen veld tegen Manchester City. De Engelse competitie is al weer met haar tweede speelronde bezig, maar slechts één van de twee clubs heeft al een officiële wedstrijd gespeeld dit seizoen. Manchester City heeft namelijk nog geen wedstrijd afgewerkt en zal maandagavond dus pas officieel het seizoen beginnen.




Dinsdag 22 september



Ook op dinsdag worden een aantal wedstrijden gespeeld. In de Keuken Kampioen Divisie welteverstaan, want daar neemt Excelsior het op tegen Telstar om 18.45 uur. Voordat die wedstrijd wordt uitgezonden is het echter eerst nog wel tijd voor een tof overzicht van afgelopen weekend. De beste goals van het weekend worden namelijk via een Top 25 overzicht op een rij gezet. De dag sluiten we af met FC Den Bosch tegen MVV.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 22 september hieronder:


17.15 uur op FOX Sports 2: FOX Sports Top 25 Goals, 18.45 uur op FOX Sports 1: Excelsior – Telstar, 21.00 uur op FOX Sports 1: FC Den Bosch – MVV


Woensdag 23 september



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders op deze op een na laatste woensdag van september. De dag staat in het teken van specials van Eredivisie-clubs. Zo neemt FC Utrecht de spelers onder de loep die slechts één keer een goal wisten te maken in Utrecht, terwijl FC Groningen de loopbaan van Arjen Robben wat meer aandacht schenkt. 



Een greep van de leukste uitzendingen van 23 september hieronder:


19.00 uur op FOX Sports 1: Special FC Utrecht TV: One hit wonders, 20.00 uur op FOX Sports 1: Special FC Groningen TV: Arjen Robben volgt zijn hart, 20.30 uur op SBS 6: UEFA Champions League Play Offs: AA Gent – Dinamo Kiev, 20.40 uur op Ziggo Sport Docu: Leicester City – Arsenal, 22.00 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat


Ook zijn er een aantal wedstrijd te zien op de woensdagavond. Zo zijn de Chamions League Play Offs bezig met AA Gent tegen Dinamo Kiev op SBS 6. Ook wordt in de Premier League gespeeld tussen Leicester City en Arsenal. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu.



Donderdag 24 september



Donderdagavond trappen we af met Europees voetbal tussen Willem II, dat het in eigen huis op mag gaan nemen tegen de Rangers. Beide clubs strijden om een plekje te bemachtigen in de Europa League. Een klein half uur later is ook de kraker tussen Bayern München en Sevilla te zien, de winnaars van de Champions League en Europa League respectievelijk. Om 22.00 uur kan tevens een nieuwe Voetbalpraat bekeken worden.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 24 september hieronder:


20.30 uur op RTL 7: UEFA Europa League Willem II – Rangers, 20.50 uur op Ziggo Sport: UEFA Super Cup: Bayern München – Sevilla FC, 22.00 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat



Vrijdag 25 september



We sluiten de week af met een enigszins matige vrijdagavond. Deze vrijdag wordt er namelijk wel alweer begonnen aan een nieuwe ronde in de Eredivisie, maar helaas is het slechts één wedstrijd die we kunnen verwachten. Het is namelijk aan FC Twente en FC Groningen om te strijden om drie punten in De Grolsch Veste.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 september hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 18.45 uur op FOX Sports 3: Almere City FC – Helmond Sport, 20.00 uur op FOX Sports 2: FC Twente – FC Groningen


De andere wedstrijden die aanvangen vanaf 18.45 uur op FOX Sports spelen zich af in de Keuken Kampioen divisie. Live wordt Almere City FC tegen Helmond Sport uitgezonden op FOX Sports 2, terwijl op het hoofdkanaal wederom een schakelprogramma te volgen is. Hierin zie je alle hoogtepunten van de live wedstrijden op de avond.

Toffe week?

  • Ja
  • Nee
22+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:27
64+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
22+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
57+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
103+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
61+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
547+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
107+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
38+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
260+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
590+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
116+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
170+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
44+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
296+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
318+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
189+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
32+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
30+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
187+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie