‘Real Madrid moet nog eventjes wachten op Mbappé’

Foto: ‘Real Madrid moet nog eventjes wachten op Mbappé’

Real Madrid maakte gisteren een behoorlijk tandeloze indruk tegen Real Sociedad. De Koninklijke leed dan ook gelijk puntenverlies (0-0) en de Spaanse media trekken aan de bel. Vooral ook omdat oefenmeester Zinédine Zidane Marvin Park en Sergio Arribas inbracht.

Marca schrijft bijvoorbeeld: “Zinédine Zidane is een optimist en bovendien wereldkampioen stabiliteit. Hij bezweert dat de doelpunten vanzelf komen, maar de alarmbellen moeten echt al afgaan. Het punt is dat Zidane het maar in één van zijn spitsen (Karim Benzema, red.) ziet zitten.”

AS voegt daaraan toe: “Was dit een aan het bestuur gerichte boodschap? In elk geval is het nog even wachten op Kylian Mbappé. De recente vroege eliminaties in Europa hebben sowieso aangetoond dat internationaal succes onmogelijk is zonder aanvalskracht. Real Madrid domineerde grote delen van de wedstrijd tegen Real Sociedad, maar in het strafschopgebied van de tegenstander liet het bijna niets zien.”

Zidane stelt overigens dat het helemaal niet zo is dat hij geen vertrouwen heeft in Jovic: “Ik beschik over veel spelers en vandaag heb ik bepaalde keuzes gemaakt. Ik heb niets tegen Jovic of een andere speler. Dit zijn verloren punten, omdat we altijd willen winnen. Toch speelden we best goed. Achterin gaven we niets weg en in de eerste helft kregen we een paar goede mogelijkheden. Na rust werden we wel minder gevaarlijk.”

Moet Real een aanvaller halen?

  • Ja
  • Nee
148+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie