‘Feyenoord slaat met vuist op tafel over recordtransfer’

Foto: ‘Feyenoord slaat met vuist op tafel over recordtransfer’

De Telegraaf bevestigt op maandagochtend dat het Italiaanse Napoli in de markt is voor Feyenoord-sterkhouder Marcos Senesi. In De Kuip wil men de jonge verdediger liever niet kwijtraken en daarom zitten de Rotterdammers behoorlijk hoog in de boom.

Het bovengenoemde medium schrijft op maandagochtend: “De Argentijn wordt begeerd door de Italiaanse topclub, maar de belangstelling loopt voorlopig vooral via makelaars. In het geval van Senesi moet er worden onderhandeld via zijn vader, die zijn zaken behartigt, en rechtstreeks met Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen. Omdat Feyenoord geen zaken wil doen bij biedingen onder de 30 miljoen euro heeft Napoli inmiddels ook bij Arsenal geïnformeerd naar de Griekse verdediger Sokratis, die goedkoper maar ook ouder (32) is. De Italianen verwachten zelf 75 miljoen euro over te houden aan de verkoop van hun centrale verdediger Kalidou Koulibaly (aan PSG of Manchester City).”

De krant vervolgt: “Feyenoord heeft ingespeeld op een mogelijke transfer door Uros Spajic (27) voor een jaar vast te leggen. De Serviër hoopt dat donderdag zijn papierwerk in orde is, waardoor hij kan aansluiten bij de selectie.”

Eric Botteghin viel in de wedstrijd tegen FC Twente (1-1) uit met forse hamstringklachten, waardoor het opeens nog belangrijker is om Senesi in De Kuip te houden…

Voor 30 miljoen euro verkopen?

  • Ja, dat moet wel
  • Nee, niet doen
2123+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie