De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Kraker-tijd!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Kraker-tijd!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Dit weekend is gaat de tweede ronde van de Eredivisie keihard verder. De eerste wedstrijd werd op vrijdagavond al gespeeld tussen VVV Venlo en FC Utrecht en werd zonder winnaar afgesloten. Op het scorebord stond 1-1. Hopelijk is het geen vooruitzicht voor de rest van de speelronde.

Zaterdag 19 september



Hoewel de zaterdag overdag nog zonder al te veel plezier op de buis moet worden overleefd, begint de avond gelijk goed. Manchester United speelt op Old Trafford tegen Crystal Palace. Voor de club uit Manchester is het de eerste wedstrijd van het seizoen en dus hopen de fans getrakteerd te worden op een overwinning.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 19 september hieronder:


18.00 uur op Ziggo Sport: Manchester United – Crystal Palace, 18.45 uur op FOX Sports 1: Vitesse – Sparta Rotterdam, 20.00 uur op FOX Sports 2: PSV – FC Emmen, 20.35 uur op Ziggo Sport: Arsenal – West Ham United, 21.00 uur op FOX Sports 1: Fortuna Sittard – sc Heerenveen


Wie na de eerste helft van Manchester United – Crystal Palace overschakelt naar FOX Sports 1 kan dat natuurlijk niet kwalijk genomen worden. De Eredivisie wordt vervolgd met Vitesse tegen Sparta Rotterdam. Waar de club uit Arnhem al drie punten heeft binnengehaald, moet Sparta nog proeven hoe een overwinning smaakt.



Om 20.00 uur rolt de bal ook in Eindhoven. Nadat PSV vorig jaar naar het hoge noorden vertrok om FC Groningen in eigen huis te verslaan, komt Drenthe deze week op bezoek in Brabant. Emmen verloor vorige week in een krankzinnige wedstrijd van Venlo waarin acht goals vielen. PSV maakte vorige week ook al drie goals, dus hopen we dat op zaterdagavond ook een doelpuntenfestijn wordt afgeleverd.



De avond ronden we af met twee affiches voor de liefhebbers. Arsenal neemt het in eigen huis namelijk op tegen West Ham United om 20.35 uur. Een klein half uur later treedt sc Heerenveen aan in een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.




Zondag 20 september



Na een mooi begin op zaterdagavond kunnen we ook op zondag genieten van een heerlijke middag voetbal. Ajax, Feyenoord, Chelsea en Liverpool komen in actie, waarbij laatstgenoemden zelfs tegen elkaar uitkomen! Dat wil je natuurlijk niet missen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 20 september hieronder:


13.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: Southampton – Tottenham Hotspur, 14.30 uur op FOX Sports: Feyenoord – FC Twente, 16.45 uur op FOX Sports 1: Ajax – RKC Waalwijk, 17.00 uur op Ziggo Sport: Chelsea – Liverpool, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Juventus – Sampdoria, 20.55 uur op Ziggo Sport: Real Sociedad – Real Madrid


De dag trappen we af met een pot uit de Premier League. Southampton strijd om drie punten, maar moet dan wel eerst van Tottenham Hotspur zien te winnen. Beide clubs verloren hun eerste wedstrijd, wat betekent dat een van de twee clubs na zondag met punten in de ranglijst komt te staan. Wie dat zal zijn, is nog wel de vraag.



Zodra de Premier League-pot gespeeld is, kun je overschakelen naar Feyenoord – FC Twente. De wedstrijd start om 14.30 uur. Ook aartsrivaal Ajax speelt op deze zondagmiddag haar tweede wedstrijd. Ditmaal is RKC Waalwijk de tegenstander. Na een magere overwinning tegen Sparta hopen de Amsterdammers deze week toch wel wat meer rendement te halen.



De mooiste wedstrijd van de dag start om 17.00 uur. Een kraker in de Premier League staat voor de tweede speelronde op het programma: Chelsea – Liverpool. De kampioen van Engeland krijgt te maken met de vernieuwde miljoenenselectie van het Londense Chelsea. Hakim Ziyech is dan wel niet fit, misschien dat Timo Werner en Kai Havertz een grote rol kunnen spelen bij de Blues.

Mooi programma?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
28+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:18
63+
Ajax krijgt nú al slecht Klassieker-nieuws
12:35
385+
John van ‘t Schip stopt ermee als Ajax-trainer
12:31
143+
Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’
12:27
54+
‘Gigadrama voor Hélène Hendriks’
12:00
62+
Conditie Feyenoord voorkomt rampseizoen
11:50
74+
Vink waarschuwt Koeman: ‘Daar hebben we niet de spelers voor’
11:30
23+
‘Droomtransfer voor Huijsen in de maak’
11:15
93+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
10:50
57+
Oranje-international droomt van terugkeer naar FC Groningen
10:30
22+
Cannavaro baalt van missen trainersklus: ‘Had het gratis gedaan’
10:15
89+
Mauro Jr. geniet van rol als publiekslieveling: ‘Dat is iets geweldigs’
10:00
380+
‘Corruptie zit Giménez in de weg bij Mexico’
09:50
100+
Dries Mertens neemt pensioenbesluit
09:30
52+
Ajax Vrouwen gemotiveerd na CL-exit: ‘Moet niet eenmalig zijn’
09:15
127+
Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’
08:50
424+
Xavi Simons aangepakt na ‘zielige’ mediaboycot
08:30
48+
Bas Kuipers beging bijzondere carrièreswitch: ‘Het is echt magisch’
08:10
293+
‘Ajax geïnteresseerd in Villa-talent na Europese ontmoeting’
07:45
768+
Van ‘t Schip duidelijk over toekomst Ajax: ‘Dat moet hij beslissen’
07:27
317+
‘Nieuwe trainersklus Van Nistelrooij aanstaande’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie