BBC: Bale vertrekt vrijdag naar Engeland

Foto: BBC: Bale vertrekt vrijdag naar Engeland

Gareth Bale vliegt vrijdag van Madrid naar Londen om zijn terugkeer bij Tottenham Hotspur officieel te maken. De Welshman zal in de Engelse hoofdstad de onderhandelingen tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur afwachten, alvorens hij zijn handtekening gaat zetten onder een tijdelijk contract bij Spurs. 

De 31-jarige buitenspeler vertrekt daarmee na zeven jaar bij de Madrileense topclub, waar hij al ruim een jaar niet in de plannen voorkwam. De verwachting is niet dat er vrijdag al witte rook verwacht kan worden: de gesprekken tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur zijn nog steeds bezig. Bale zal pas opgelucht ademhalen als alle handtekeningen zijn gezet: vorig jaar was hij dicht bij een overgang naar de Chinese Superleague, maar krabbelde Real op het laatste moment tóch terug. 

Volgens Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van de Welshman, maken de clubs “voorzichtige vorderingen” in de onderhandelingen: “Maar Gareth is nog nooit zo dicht bij een vertrek uit Madrid geweest. We zullen het zien”, zei hij tegen BBC Wales. José Mourinho kijkt er naar uit om samen te werken met Bale: “Ik heb geprobeerd om hem over te nemen toen ik bij Real zat. Dat was toen niet mogelijk, maar de voorzitter heeft mijn instinct gevolgd. Het seizoen nadat ik weg was, kocht hij Bale.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie