Mourinho: “Gareth weet zelfs wel dat ik een bewonderaar van hem ben”

Foto: Mourinho: “Gareth weet zelfs wel dat ik een bewonderaar van hem ben”

Gareth Bale lijkt aan de vooravond te staan van een terugkeer naar Tottenham Hotspur. Zijn zaakwaarnemer meldt dat de aanvaller wacht op toestemming van Real Madrid. Spurs-manager José Mourinho ziet de Welsman maar wat graag komen.

Bale lijkt mogelijk op huurbasis naar zijn oude club te verkassen. “Er is nog een lange weg te gaan, maar Gareth is dichter bij een vertrek uit Madrid dan in de afgelopen zeven jaar ooit het geval is geweest”, aldus Jonathan Barnett, de belangenbehartiger van de international, tegen Sky Sports. “De deal is ingewikkeld, maar er is reden om te denken dat het nu heel snel zou kunnen gaan.” 

José Mourinho wil tijdens de persconferentie naar aanloop voor het Europa League-duel tegen Lokomotiv Plovdiv, niet teveel ingaan op de vragen over het transfertarget. “Hij is een speler van Real Madrid en dat moet ik respecteren”, liet de Portugees weten, die Bale eerder al probeerde vast te leggen.

“Ik heb geprobeerd om hem naar Real Madrid te halen, maar dat was niet mogelijk toen ik er zat”, zei Mourinho. “De voorzitter heeft wel mijn instinct en kennis gevolgd, want in het jaar nadat ik was vertrokken haalde hij Gareth alsnog naar Real. Het is geen geheim dat ik een bewonderaar ben van Gareth. Ik denk dat zelfs Gareth dat wel weet.” Barnett claimt dat Bale al met de coach heeft gesproken over zijn mogelijke rol bij Tottenham.

Zou je veel van Bale verwachten bij Spurs?

  • Zeker wel
  • Hmm, ik twijfel…
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie