De beste voetbaluitzendingen van deze week: Premier League-topper

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Premier League-topper

De eerste ronde van de Eredivisie is officieel gespeeld. Met knotsgekke wedstrijden, mooie goals en treurige dieptepunten was het een fantastische manier om het voetbal terug te brengen in Nederland. Toch is het nu tijd om verder te kijken en de eerste speelronde in de achteruitkijkspiegel te laten. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 14 september 



De maandag trappen we met een prima programma af, want er wordt op deze maandagavond gespeeld in verschillende competities. In Engeland gaat de bal rond en in Nederland speelt de Keuken Kampioen Divisie gewoon verder.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 september hieronder:


18.35 uur op FOX Sports 2: Jong Ajax – Jong PSV, 20.00 uur op FOX Sports 1: NAC Breda – FC Den Bosch, 20.50 uur op Ziggo Sport: Brighton & Hove Albion – Chelsea


De avond beginnen we met een leuke wedstrijd tussen de aanstormende talenten van Ajax en PSV. Jong Ajax trapt in eigen huis namelijk af tegen Jong PSV. Beide clubs staan er niet goed voor na twee speelrondes in de competitie, maar dat betekent niet dat er geen interessante wedstrijd gespeeld kan worden. Voor fans van de Amsterdammers en/of Eindhovenaren wordt er in ieder geval een tof avondje voorgeschoteld.



Naast Jong Ajax en Jong PSV spelen NAC Breda en FC Den Bosch ook nog op deze maandagavond. NAC Breda staat op het moment bovenaan in de competitie en is op zoek naar het kampioenschap. Om goed uit de startblokken te komen moet dan ook FC Den Bosch verslagen worden. De club uit Den Bosch staat op plek 13, dus verwachten we niet al te veel problemen.



De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Brighton & Hove Albion en Chelsea. De nieuwe club van Hakim Ziyech heeft onwijs veel aanwinsten binnengehaald en dus is iedereen benieuwd hoe de ploeg nu speelt. Iets voor negen uur ‘s avonds weten we het antwoord.


Dinsdag 15 september



Ook op dinsdag worden een aantal wedstrijden gespeeld. In de Keuken Kampioen Divisie komen Almere City en TOP Oss in actie. De clubs spelen om 18.45 uur, waarna om negen uur FC Volendam tegen N.E.C. begint. Tussendoor wordt er ook nog een wedstrijd gespeeld in La Liga, namelijk die tussen Cádiz CF en Atlético Madrid.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 september hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: Almere City FC – TOP Oss, 20.55 uur op Ziggo Sport: Cádiz CF – Atlético Madrid, 21.00 uur op FOX Sports 1: FC Volendam – N.E.C.


Woensdag 16 september



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is op deze ontzettend warme dag niet anders, ondanks dat er geen goede wedstrijden zijn om naar uit te kijken. In plaats daarvan wordt een speciale uitzending over Donny van de Beek uitgezonden om afscheid te nemen en ook wordt er een preview van de Serie A gegeven.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 16 september hieronder:


17.50 uur op FOX Sports 1: Premier League Hoogtepunten, 19.00 uur op FOX Sports 1: Special Ajax TV: Bye Donny, 22.05 uur op Ziggo Sport: Vooruitblik Serie A seizoen 2020/21


Donderdag 17 september



Laten we de donderdag, net als een dag eerder, maar gewoon bestempelen als de stilte voor de storm. Ondanks dat er een leuke liveshow is om 22.00 uur op FOX Sports 1, is de rest van de avond een beetje saai. De samenvatting van de Nations League voelt een beetje als mosterd na de maaltijd. Gelukkig zijn de hoogtepunten van LaLiga nog wel leuk om te bekijken. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 17 september hieronder:


17.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Nations League (samenvatting), 20.15 uur op Ziggo Sport Voetbal: LaLiga Hoogtepunten, 22.00 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat



Vrijdag 18 september



Op de vrijdag is het weer feest, want de Eredivisie gaat verder met nieuwe uitzendingen. Om dat te vieren is er een schakelprogramma op FOX Sports te zien dat de hele avond alle mooie momenten uit de voetbalwereld op zich neemt.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 18 september hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.00 uur op FOX Sports 2: VVV-Venlo – FC Utrecht, 20.50 uur op FOX Sports 3: Go Ahead Eagles – Jong Ajax

Wie geen schakelprogramma wil dat alle wedstrijden live volgt, kan naar FOX Sports 2 schakelen. Daar speelt huidige koploper VVV-Venlo tegen FC Utrecht. Utrecht, samen met AZ de enige club die nog niet is begonnen aan het seizoen, is in deze uitwedstrijd op zoek naar haar eerste drie punten van het seizoen. VVV wil juist de goede lijn doorzetten na de winst op FC Emmen in de eerste speelronde.



Ook Jong Ajax komt weer in actie op de vrijdagavond. Dit keer speelt het talententeam tegen Go Ahead Eagles. Met vier punten uit twee wedstrijden staat de club nu op een zevende plek, maar dat is natuurlijk niet genoeg. De ploeg wil weer terug naar de Eredivisie, zodat er feest kan worden gevierd in Deventer!

Toffe week?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
24+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:25
0+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
15+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
20+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
74+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
34+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
44+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
296+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
134+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
223+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
19:24
507+
Huurling Ajax maakt grote indruk: “Van wereldklasse”
19:09
144+
‘Ajax moet snel zijn: toptarget krijgt aanbieding’
18:49
8584+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:24
1872+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
18:14
3119+
‘Gast nóóit meer in De Oranjezondag’
18:11
419+
‘Nieuwe ‘Ajax-transfer’ Erik ten Hag: 60 miljoen’
17:32
924+
‘Toekomst Lutsharel Geertruida staat al vast’
17:15
331+
‘Arsenal: 70 miljoen voor Oranje-speler’
17:00
5+
LOUIS VAN GAAL IS DE BESTE | SN Voetbalquiz #2
16:30
3348+
’80 miljoen voor Ajax, 68 miljoen voor PSV’
16:18
63+
Nederlander hoopt op stunt tegen Manchester United: ‘Ik kijk ernaar uit’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie