Debutant helpt VVV-Venlo aan overwinning in doelpuntenfestijn

VVV-Venlo heeft uitstekende zaken gedaan in zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De club was op bezoek bij FC Emmen met 3-4 te sterk voor de gastheer. De uitblinker van de wedstrijd was zonder twijfel Giorgos Giakoumakis.

Het was al binnen vier minuten raak voor Emmen. Het leek Caner Cavlan die de score zou openen, maar zijn inzet werd nog gekeerd. Robbert De Vos tikte de rebound vervolgens alsnog binnen. Met die 1-0 voorsprong ging FC Emmen de rust in. Pas na de pauze ging het echter hard. Marko Kolar verzorgde de 2-0 op aangeven van Cavlan, maar twee minuten later bracht Giakoumakis Venlo terug in de wedstrijd met de 2-1.

Nog geen kwartier later verzorgde Giakoumakis ook de gelijkmaker en nog geen zeven minuten later werd ook de 2-3 binnengewerkt door de debutant. Via Nikolai Laursen werd het nog even spannend tot Tobias Pachonik in de blessuretijd de 3-4 binnenwerkte. Jafar Arias beëindigde het vervolgens met de 3-5. Daarmee ging VVV-Venlo naar huis met de volle buit.