Zanger Gordon ‘klooide een beetje’ met Overmars: “Is hij lang mee gepest”

Foto: Zanger Gordon ‘klooide een beetje’ met Overmars: “Is hij lang mee gepest”

Jaren geleden klonken er geruchten dat Gordon iets zou hebben gehad met Ajax-directeur Marc Overmars. In de Cor Potcast blikt de zanger terug op die tijd.

“Hij is daar heel erg mee gepest. Dan praat ik over meer dan vijfentwintig jaar geleden. Het enige wat we deden was een beetje klooien in een club in Amsterdam. Dat is mensen toen opgevallen, waarna er verteld werd dat we seks zouden hebben gehad. Maar dat is absolute bullshit”, benadrukt Gordon.

“Hij is echt gepest, tot op de dag van vandaag. Ze zongen in de kleedkamer Kon ik maar even bij je zijn. Ik was toen een opkomende artiest, dan praat je over begin jaren negentig, en was overdonderd dat ik met dit verhaal in alle bladen stond. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik vond het vooral heel erg lullig voor hem. Dat is ontzettend uit zijn verband gerukt. Maar goed, hij heeft er niet minder om gevoetbald.”

Ook met oud-Ajacied Dani had Gordon het eens gezellig. “Ik ken Frank en Ronald de Boer erg goed. Daar heb ik vreselijk veel feestjes mee gehad. Dat is ook een leuk verhaal: hun trainer destijds was Jan Wouters, en zij mochten niet uit. Maar ik had het op die heerlijke Dani (Daniel da Cruz Carvalho, red.) voorzien, uit Portugal. Toen heb ik ze stiekem opgehaald, met een busje. Vervolgens heb ik ze mee naar mijn huis genomen en ben ik helemaal naar de kloten met die Dani gegaan. Dani kwam iets later naar huis, zeg maar, haha. Jan Wouters was helemaal boos op me, want ze presteerden de volgende dag voor geen meter!”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie