De állerbeste voetbaluitzendingen van deze week

Foto: De állerbeste voetbaluitzendingen van deze week

Voor veel Nederlanders is de opluchting groot nu de temperaturen weer een beetje bijtrekken. De bloedhete dagen worden ingewisseld voor een lekker briesje, al zullen deze niet zo snel gevoeld worden. Voetbalfans zullen zich binnen namelijk op en top vermaken met al het voetbalgeweld dat op de planning staat. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 17 augustus 



Terwijl we nog steeds bij moeten komen van de vernedering van Barcelona en de onverwachte uitschakeling van Manchester City, hebben we geen tijd om daar al te lang bij stil te staan. De maandag heeft namelijk een mooi affiche, een doelpuntenregen en oefenwedstrijd op Nederlandse bodem.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 17 augustus hieronder:



18.25 uur op Ziggo Sport Select: Best Goals of the Premier League Season, 18.45 uur op FOX Sports 1: FC Eindhoven – Jong PSV, 21.00 uur op FOX Sports 1: Europa League: Internazionale – Shakhtar Donetsk



Wie eerder dit jaar de Premier League niet heeft gevolgd, mag zichzelf allereerst voor zijn kop slaan en daarna inschakelen naar Ziggo Sport Voetbal. Daar worden namelijk de beste doelpunten van het afgelopen seizoen op een rijtje gezet. Liverpool werd voor het eerst in dertig jaar weer eens kampioen en deed dit via dominant spel dat een lust is voor het oog. Verwacht dan ook veel goals te zien van The Reds in dit overzicht.



Wie twintig minuten later naar FOX zapt kan ook genieten van een ouderwets potje voetbal in Nederland. In Eindhoven wordt namelijk een derby gespeeld tussen FC Eindhoven en Jong PSV. Terwijl de talenten van PSV zich willen bewijzen, tekent FC Eindhoven voor een mooie overwinning die laat zien dat de club wel degelijk thuishoort in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie.



De avond wordt afgesloten met een lekkere pot uit Europa, want de Europa League gaat gewoon verder. Op de maandag gaat de club van Stefan de Vrij voor het finaleticket van de Europa League. Eerst moet Inter daarvoor wel afrekenen met de kampioen van Oekraïne: Shakhtar Donetsk.



Dinsdag 18 augustus



De week is pas net van start, maar toch wordt het tempo al flink opgevoerd als het om belangrijke wedstrijden gaat. De halve finale van de Champions League gaat namelijk van start met Paris Saint-Germain die het opneemt tegen RB Leipzig. Beide clubs wisten in de kwartfinale pas laat te winnen, maar dat was dan ook precies genoeg.  



Een greep uit de leukste uitzendingen van 18 augustus hieronder:



17.45 uur op Ziggo Sport: Wolfsberger AC – Ajax (vriendschappelijke wedstrijd), 18.45 uur op FOX Sports 1: N.E.C. – TOP Oss, 20.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Paris Saint-Germain – RB Leipzig



Naast de halve finale van de Champions League speelt ook Ajax vanavond. De Amsterdammers hebben de voorbereidingen van het seizoen voortgezet in Oostenrijk, waar om 17.45 uur de eerste oefenwedstrijd gespeeld wordt. Wolfsberger AC is de tegenstander. De Oostenrijkse club speelt jaarlijks mee voor het kampioenschap in de Oostenrijkse Bundesliga.



Woensdag 19 augustus



De week wordt weer heerlijk gebroken, want naast dat het woensdag is, staan er ook grote wedstrijden op de planning. Het onverslaanbare Bayern neemt het op tegen de club van Memphis Depay die opvallend Manchester City wist uit te schakelen op zaterdag. De vraag is dan ook of de reuzendoder Olympique Lyonnais ook deze avond weer weet te stunten.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 19 augustus hieronder:



17.30 uur op FOX Sports 1: Bundesliga Special: Philippe Coutinho, de Kleine Magiër, 18.45 uur op FOX Sports 1: Excelsior – Helmond Sport, 20.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Bayern München – Olympique Lyonnais



Donderdag 20 augustus



Nu het weekend alweer in zicht komt, doen we het wat rustiger aan. De Champions League-finale is bekend en ook de Europa League maakt zich op voor de finale. Deze worden alleen pas later gespeeld, want voor de donderdag zijn we terug op Hollandse bodem. Daar gaan we namelijk genieten van Almere City tegen FC Den Bosch en FC Utrecht vs. Heerenveen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 20 augustus hieronder:



18.45 uur op FOX Sports 1: Almere City – FC Den Bosch, 19.40 uur op FOX Sports 2: LeeuwinnenTalk, 21.00 uur op FOX Sports 1: FC Utrecht – Heerenveen





Vrijdag 21 augustus

Gefeliciteerd! Je hebt het weekend weer gehaald en dat mag gevierd worden natuurlijk. Om dat te vieren wordt alles uit de kast getrokken met uitzendingen om je vingers bij af te likken. De finale van de Europa League wordt namelijk gespeeld!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 21 augustus hieronder:



18.45 uur op FOX Sports 1: Willem II – PSV, 20.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Premier League World, 21.00 uur op RTL 7 en FOX Sports 2: Finale Europa League



We trappen met een nieuwe oefenwedstrijd af om ons voor te bereiden op de Eredivisie. Het affiche is Willem II die het in eigen huis af mag gaan leggen tegen PSV. Als de lijn van afgelopen seizoen wordt doorgezet gaan beide clubs wederom concurrenten worden. Willem II wist immers knap te presteren en mee te doen voor de Europese tickets. PSV doet hier natuurlijk ieder jaar aan mee en dus zal het interessant zijn om te zien hoe de oefenwedstrijd uitpakt.



Toch komt de echte pret pas later op de avond, want dan gaat de Europa League weer verder. Sterker nog, de Europa League komt tot haar einde, want de finale wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wie het tegen elkaar gaan opnemen is alleen nog niet helemaal duidelijk. 



Alleen Sevilla heeft tot nu toe de finale gehaald nadat Manchester United knap werd uitgeschakeld in de halve finale op zondagavond. Wie de andere finalist is zal op maandagavond moeten blijken. Een interessante pot zal het in ieder geval zeker worden!

Toffe week?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
17+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:10
2+
Excelsior-doelman stopt op 29-jarige leeftijd en richt zich op trainersvak
17:50
24+
Oosting baalt van situatie ‘absolute teamplayer’ Brenet
17:29
25+
‘Ajax-flop maakt prachtige stap in eigen land’
17:08
22+
Kökcü sluit weer aan bij Benfica na verzoenend gesprek met Schmidt
16:47
126+
Van ‘t Schip schuldig aan blessure Brobbey? “Je weet dat het fout kan gaan”
16:26
25+
Geschorste Tonali krijgt te maken met nieuwe aanklacht
16:05
72+
Messi weet wanneer hij gaat stoppen: “Dan zal ik dat zeker doen”
15:12
1398+
‘Berghuis heeft bestemming al gekozen’
14:14
1161+
‘Ajax is bang voor beslissing Alex Kroes’
14:00
112+
De indrukwekkende cijfers die Lasse Schöne bij Ajax neerzette
13:56
857+
Withete Koeman krijgt bericht van UEFA
13:52
1754+
‘Ramp voor Daley Blind: nóóit meer’
13:18
725+
Ajax krijgt nú al slecht Klassieker-nieuws
12:35
648+
John van ‘t Schip stopt ermee als Ajax-trainer
12:31
645+
Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’
12:27
386+
‘Gigadrama voor Hélène Hendriks’
12:00
106+
Conditie Feyenoord voorkomt rampseizoen
11:50
160+
Vink waarschuwt Koeman: ‘Daar hebben we niet de spelers voor’
11:30
62+
‘Droomtransfer voor Huijsen in de maak’
11:15
248+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie