Blessure Jansen flinke domper op eerste oefenzege Emmen

FC Emmen heeft een naar smaak overgehouden aan de eerste oefenzege van de voorbereiding. De ploeg van Dick Lukkien zag Anco Jansen uitvallen tijdens de 1-0 overwinning tegen Telstar.

Jansen greep tien minuten na rust naar zijn hamstering en werd vervangen door Lentini Caciano. De ernst van de blessure is nog niet bekend, maar het valt niet uit te sluiten dat de aanvaller weer een tijdje verstek zal moeten laten.

Toen Jansen uitviel stond Emmen al een hele tijd op een 1-0 voorsprong. Michael de Leeuw vond al in de vierde minuut het net, toen hij een voorzet vanaf de rechterkant binnentikte. Emmen kreeg hierna de nodige kansen op een tweede treffer, maar die viel niet. Ook niet toen de gastheer vijf minuten voor tijd een strafschop kreeg: de van Borussia Mönchengladbach overgekomen middenvelder Sabani schoot hard op de paal.