TRANSFERUURTJE: 30 miljoen voor Promes, dubbelslag Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: 30 miljoen voor Promes, dubbelslag Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:


Nadat eerder al bekend werd dat Arsenal het oog had laten vallen op de 28-jarige Quincy Promes, is daar nu een extra club bij gekomen. Gezien Chelsea afscheid heeft moeten nemen van Willian Borges, denkt de club nu aan de komst van de Ajax-speler die zo’n 30 miljoen euro moet kosten.

Sparta Rotterdam is bij de zoektocht naar een centrale verdediger uitgekomen bij Tom Beugelsdijk. De voetballer van ADO Den Haag tekent snel een verbintenis op het Kasteel, stelt De Telegraaf.


Feyenoord is er nagenoeg in geslaagd om Bernardo Neves Jesus Gouveia Silva naar Nederland te halen. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt woensdagmiddag. De Rotterdammers halen bovendien ook Francesco Antonucci van AS Monaco in de komende dagen binnen. Hij speelt het komende seizoen eerst op huurbasis bij FC Volendam.


Jan Paul van Hecke staat op het punt om een overgang te maken naar Brighton & Hove Albion. De Nederlander zal komend seizoen echter niet in Engeland uitkomen, want BN De Stem meldt dat hij waarschijnlijk direct wordt verhuurd aan FC Utrecht.


Buitenland:

Chelsea staat een hels karwei te wachten om Kai Havertz naar Engeland te halen. Dat stelt Kaveh Solhekol van Sky Sports. De Engelsen zitten al maanden achter de Duitse middenvelder aan, die een aanvulling moet zijn op de reeds gehaalde Timo Werner en Hakim Ziyech. Het verschil tussen vraag en aanbod ligt echter zo ver uit elkaar dat een deal nog ver weg is.Edin Dzeko is voor Juventus een reële optie voor de spitspositie, meldt Sport Italia. De 34-jarige aanvaller speelt momenteel nog bij concurrent AS Roma. De kersverse hoofdtrainer Andrea Pirlo is met Juventus de volledige selectie aan het doorlichten en heeft naar verluidt aangegeven op zoek te zijn naar een fysiek sterke spits. Ook Arek Milik en Álvaro Morata zouden aan de eisen voldoen, alleen Dzeko lijkt de voorkeur te hebben.

Ajax zou een bod van 30 miljoen op Promes moeten accepteren

  • Eens
  • Oneens
843+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie