‘Zónder Saudische miljoenen richt Newcastle zich vooral op koopjes’

Foto: ‘Zónder Saudische miljoenen richt Newcastle zich vooral op koopjes’

Newcastle United zou overgenomen worden door een Saudisch investeringsfonds en de fans van de Magpies droomden al van de komst van spelers als Edinson Cavani en Donny van de Beek. De overname ketste echter af, waardoor de club ieder dubbeltje om moet draaien.

Toch wil men in Newcastle wel het een en ander bewerkstelligen op de transfermarkt, weet Voetbal International: “Nu Newcastle United door het afketsen van de Saudische overname slechts een transferbudget van zo’n 30 miljoen pond heeft (circa 33 miljoen euro), moet manager Steve Bruce de markt afspeuren naar koopjes. Ryan Sessegnon zou onder die noemer kunnen vallen, als Tottenham Hotspur bereid is de linkerflankspeler te verhuren. Fulham hoopt daar na de promotie naar de Premier League ook al hoop en volgens The Sun is er concurrentie van Newcastle.” 

Het blad vervolgt: “Ook wil Bruce graag Callum Wilson overnemen van het gedegradeerde AFC Bournemouth, net als zijn naam- en ploeggenoot Harry Wilson. Newcastle is eveneens in de markt voor Norwich City-speler Ben Godfrey, maar de Engelse jeugdinternational kan ook rekenen op de interesse van Bayer Leverkusen en AC Milan.”

De bovengenoemde Sessegnon wordt overigens óók in verband gebracht met Ajax. Het gaat echter om een wild gerucht en het is niet bekend of directeur voetbalzaken Marc Overmars serieuze interesse heeft.

Heb jij medelijden met Newcastle?

  • Ik wel
  • Ik niet
99+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie