‘Zorc bluft, Sancho gaat naar Manchester United’

Foto: ‘Zorc bluft, Sancho gaat naar Manchester United’

Borussia Dortmund wilde vóór vandaag duidelijkheid hebben over de toekomst van Jadon Sancho en die deadline is verstreken, dus sportief directeur Michael Zorc liet gisteren weten dat de toekomst van de vleugelspeler in het Signal Iduna Park ligt.

In de studio van BT Sport denken Robin van Persie, Owen Hargreaves en Paul Scholes echter dat de jongeling alsnog naar Manchester United vertrekt. De eerstgenoemde stelt: “Dit is hoe het spelletje wordt gespeeld.” Hargreaves haakt in: “Hij (Zorc, red.) bluft. Ik verwacht dat hij op korte termijn speler is van Manchester United. Ze proberen alleen maar meer geld te pakken. Dat is de aard van het beestje. Ze weten dat United bijzonder geïnteresseerd is. Ik denk dat ze bluffen. Ze weten dat hij uiteindelijk toch voor een bepaald bedrag gaat vertrekken.”

Van Persie: “Het ziet er naar uit dat Dortmund het hard wil spelen. Dortmund wil meer geld, dus de bal ligt bij Manchester United. Ze hebben Erling Haaland niet kunnen halen en dat was een gemiste kans. Iedereen heeft de afgelopen zes maanden gezien wat hij kan. Dat willen ze natuurlijk niet nog een keer laten gebeuren, maar de vraag is hoe ver ze bereid zijn om te gaan.”

Scholes sluit zich daarbij aan: “Ze proberen alleen maar wat meer geld op te halen. Ze hebben het over 120 miljoen euro, dat is veel geld. Maar hij lijkt me iemand die ieder team ter wereld beter kan maken met zijn doelpunten en assists. United wilde zich graag versterken met Haaland, maar ze waren niet bereid om ver voor hem te gaan. Gaan ze dat wel doen voor Sancho? Ik denk het wel. Als Ole (Gunnar Solskjaer, red.) hem graag wil hebben, dan verwacht ik dat ze hem gaan halen.”

Ben jij het met deze heren eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
159+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie