Transfer Sancho definitief van de baan: “Volgend seizoen speelt hij voor ons”

Foto: Transfer Sancho definitief van de baan: “Volgend seizoen speelt hij voor ons”

De transfer van Jadon Sancho naar Manchester United is van de baan. De Engelse vleugelaanvaller, die dichtbij een overstap was, blijft toch bij Borussia Dortmund. Dit maakte technisch directeur Michael Zorc maandag bekend.

Maandag viel de beslissing over een eventuele deal. Als Man United en Die Borussen er niet uit zouden komen, ging de stekker uit een mogelijke transfer. The Mancunians moesten 120 miljoen euro op tafel moeten leggen om de rappe aanvaller in te lijven. Dat had dan voor deze maandag moeten gebeuren, zodat Borussia Dortmund voldoende tijd had gehad om een vervanger aan te trekken. Aan die geruchten komen nu definitief een einde. 

Zorc nam het woord tijdens een training van de Duitse club op trainingskamp in Zwitserland. “We gaan gewoon door met Sancho. Volgend seizoen speelt hij voor ons. Dat is definitief. Ik denk dat ik daarmee al jullie vragen heb beantwoord.” Vervolgens kwam Zorc ook nog met een verrassing. Voor zover bekend had Sancho namelijk nog een contract tot medio 2022, maar dat contract blijkt vorig seizoen al verlengd tot medio 2023. ‘We hebben zijn salaris afgelopen zomer als aangepast in het kader van zijn prestaties. Daarbij hebben we ook zijn contract tot 2023 verlengd’, vertelde de technisch directeur. 

Verrassend?

  • Ja, dacht dat die transfer er sowieso ging komen
  • Nee, Man United kan dat niet betalen
95+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie